done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Moooi Fool's Paradise - 200x300cm

Merk: Moooi
Kleur:
2370,-
{"nl":{"delivery_time":43},"be":{"delivery_time":44}}

Productbeschrijving

Moooi Fool's Paradise

Dit unieke kleurrijke vloerkleed is een design van Marcel Wanders. Marcel Wanders is een toonaangevende stylist die achter designs van tal van grote merken zit zoals Louis Vuitton, Audi en KLM. Voor het designermerk Mooi creëerde Marcel Wanders dit unieke design Fool's Paradise. Moooi Fool's paradise is een design waar je eindeloos naar kan staren en helemaal in op kan gaan. Donkere paarse en rode bloemen zijn samengepakt in het kleed. Wanneer je wat langer kijkt naar het gebloemde patroon zie je naast bloemen ook krullende siertakken met grote bessen. Iedere bloem is super gedetailleerd, de lichtinval maakt dat ze een mysterieuze uitstraling krijgen.

Maat en materiaal

Moooi Fool's Paradise is er in verschillende vormen en maten. Zo zijn er rechthoekige varianten van 200x300cm en 300x400cm en ronde varianten met diameter 250cm en 350cm. Hier zie je Moooi Fool's Paradise gemaakt van 100% Polyamide. Ook is het mogelijk om Moooi Fool's Paradise te maken van 100% Wol of Soft Yarn Polyamide mocht je voorkeur daar naar uitgaan. Neem vooral contact met ons op als je graag meer wil weten over afwijkende materialen met bijbehorende prijzen.

Een staal bekijken

Vind je Moooi Fool's Paradise ook zo'n mooi vloerkleed? Vraag dan vooral eerst even een staal op via onze gratis stalenservice. Een staal bestellen kan tegen 10 euro borg op onze website. Wij sturen het staal dan naar je thuis. Hier kun je even rustig kijken of het vloerkleed mooi zal staan binnen je interieur. Wanneer je uitgekeken bent stuur je het staal gewoon weer retour en dan storten wij de borg terug.

chevron_right

Productspecificaties

Materiaal
100% Polyamide
Merk
Moooi
Afmeting
200x300cm
Kleur
Multicolor
Vorm
Rechthoek|Rond
Structuur
Vlak

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right