Kvadrat vloerkleed

Design vloerkleden Kvadrat

Kaatz werkt samen met het exclusieve merk Kvadrat. Kvadrat is bekend om zijn hoogwaardige design stoffen, maar heeft ook een grote collectie vloerkleden. En daar zitten echt een paar pareltjes tussen. Wil je deze parels bewonderen klik dan hier. Kijk en laat je verrassen en inspireren. Ken je nog een paar andere toppers van Kvadrat en zie je deze er niet tussen staan. Vraag het ons gerust, we kunnen alle collecties aan je leveren.

Ontwerp

Het Kvadrat - Kinnasand ontwerpteam verstaat het ontwerpen als een creatief proces dat resulteert in vooruitstrevende vloerkleden. De ervaring in de selectie en de verwerking van materialen, gecombineerd met state-of-the-art technologieën zijn een uitgangspunt voor het hoogwaardige karakter van hun producten. Het Kinnasand team ontwikkelt – in nauwe dialoog met lokale fabrikanten – innovatieve, onverwachte oplossingen. First-class textiel dat een beroep doet op onze zintuigen. Dat is de reden waarom ze geen compromissen sluiten als het gaat om goede kwaliteit. Diepgaande kennis, aandacht voor detail, hoogwaardige grondstoffen en de meest capabele productie partners zijn het tastbare verschil voor dit merk.

Wat is de levertijd van Kvadrat kleden?

Alle kleden worden op maat gemaakt voor jou. De gemiddelde levertijd is ca. 10-12 weken. Kvadrat heeft ook een aantal collecties in bepaalde kleuren en maten voorradig. Dit zijn de zogenaamde Rugs on Stock. Bekijk ze bij ons in de shop en vraag eventueel stalen hiervan aan.