done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk

Maat bepalen

Hoe groot moet mijn karpet zijn?Bekijk ons aanbod

Hoe groot moet mijn karpet zijn?!

Yess! Het kleed is gekozen en je bent er ook al uit welke kleur het moet worden. Gedaan met de keuzestress zou je denken…maar nee toch niet, er is nog één laatste keuze over: De maat van het kleed?!

Want wat is er nu mooier dan een vloerkleed, dat precies past bij die mooie bank, die leuke tafel of die gave ruimte. Het moet dan een mooi geheel worden zodat alles met elkaar verbonden is.

Kijk eerst of je uitkomt met een standaard maat. Deze is vaak voorradig en is in verhouding (vaak) goedkoper dan maatwerk. Maar je komt niet altijd uit met een standaardmaat. Dan maken wij jouw lievelingskleed graag op maat. Of het nu in het rond, een rechthoek of vierkant moet zijn?! Het kan..…nou ja, kan bijna altijd!

En hoe weet je nu welke maat de juiste maat voor jou is?

Het hulpmiddel hiervoor is kranten! Door verschillende kranten uit te leggen kan je beter een beeld vormen. Je ziet dan namelijk meteen welke oppervlakte je kleed in gaat nemen op de vloer. En zo zie je snel wat de maat van je vloerkleed moet zijn.

Dit idee werkt natuurlijk ook met lakens of door simpelweg vuilniszakken uit te leggen.

Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk hoe je de meubels bij het kleed wilt hebben. En het leuke daarbij is dat daar geen ‘regels’ voor zijn. Dus wat vind je zelf mooi en wat je met het vloerkleed wilt creëren, dat bepaal je zelf. Houd wel in de gaten dat het kleed een connectie maakt. Dus niet te klein zodat het ‘een matje’ wordt. Beter wat royaler zodat je een ruime zithoek krijgt. Hieronder geven je wat opties en schetsen om je op weg te helpen.

Heb je vragen?


© 2022 - Eliteswitch

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right