done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Hoogpolig wollen kleed Coco Houtskool 65 - Maatwerk

Merk: Kaatz
Kleur:
0,-
{"nl":{"delivery_time":85},"be":{"delivery_time":86}}

Productbeschrijving

Hoogpolig wollen vloerkleed Coco geeft je het gevoel dat je met je voeten wegzakt in het dikke zachte gras. Haar hoge polen zijn gemaakt van 100% wol en daardoor lekker zacht. Het hoogpolige wollen kleed is handgetuft en daardoor lekker vol en dicht tegen elkaar. Dit samen zorgt voor dat 'voetjes in het gras gevoel'. Maar niet alleen de groene graskleur is mogelijk,  ons Coco is er in totaal namelijk in 15 speelse kleuren. Van licht tot donker en van neutraal tot expressief, het kan allemaal! 

Hier is ons Coco in de kleur houtskool, diep warm grijs, die zich in een strak en stoer interieur, maar ook warm landelijk interieur thuis voelt. Of wat dacht je van je slaapkamer, dat is nog eens lekker wakker worden met de voeten in dit wollen hoogpolige kleed!

Veel maatmogelijkheden voor dit hoogpolige vloerkleed

Coco is er in de standaardmaten 200x300cm en 250x350cm, maar ook maatwerk is mogelijk. Bestel zelf eerst eens even een staal om te voelen hoe zacht ons hoogpolige kleed Coco is. Een staal in de kleur houtskool bestel je met een borg van 10 euro. Wij sturen het staal naar je op, het enige wat jij hoeft te doen is kijken, voelen en uiteindelijk het staal te retourneren. Daarna storten wij de borg uiteraard direct weer terug.

Wil je graag een advies, neem dan zeker even contact met ons op. Wij kijken graag mee naar welk karpet past bij jouw karakter!

Bestel jouw hoogpolig vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel dit hoogpolige vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk wollen vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085 3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

chevron_right

Productspecificaties

Kleur
Antraciet
Afmeting
Maatwerk
Merk
Kaatz
Vorm
Rechthoek
Materiaal
100% Wol
Structuur
Hoogpolig

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right