done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Stalen aanvragen

Hoe kan je een staal aanvragen?Bekijk ons aanbod

Hoe kan je een staal aanvragen?

Van al onze karpetten hebben wij stalen beschikbaar. Deze kan je opvragen en zo op het gemak thuis bekijken. Hoe gaat dat in zijn werk? Bij ieder karpet staat de knop ‘staal aanvragen’. Als je hierop klikt gaat je staal automatisch naar je winkelmand. Vul daarna je gegevens in en reken de ‘0’ euro af en wij sturen de staal toe.

Meerdere stalen aanvragen?

Je kan ook meerdere stalen bestellen via de site. Twijfel je en wil je nog advies over de maat, structuur en kleuren, contact ons dan via onderstaande. Onze stylist Katja kijkt graag met je mee welk karpet past bij jouw karakter.

Voor wat, hoort wat!

De stalen sturen wij je met alle liefde en plezier toe, maar deze zijn wel in bruikleen! Dat betekent dat deze weer retour moeten naar Kaatz. Daarom voegen we direct een retourlabel van DHL toe, zodat jij ze daar alleen nog maar hoeft af te geven. Het retourlabel is 14 dagen actief. Lukt het je niet voor die tijd te retourneren, contact ons dan even. Zijn ze zonder melding niet op tijd terug, dan zullen wij de kosten van 25 euro per staal in rekening brengen. Vooraf moet je hiermee akkoord gaan zodat je je hiervan bewust bent.

Heb je vragen?

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right