done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Wollen vloerkleed vlak geknoopt Keet Lichtgrijs 20 - 200x240cm

Merk: Kaatz
Kleur:
1245,-
{"nl":{"delivery_time":36},"be":{"delivery_time":37}}

Productbeschrijving

Zacht wollen vloerkleed Keet Lichtgrijs

Zacht wollen vloerkleed Keet lichtgrijs is een 100% wollen karpet met een fijne strak geweven structuur. Het kleed bestaat als het ware uit een heleboel wollen bolletjes die als blokjes samengepakt zijn in het kleed. Het voelt dus niet alleen alsof je op wolkjes loopt, de structuur van onze Keet ziet er ook zo uit! Een heerlijk zacht vloerkleed dus. Het gebruik van wol maakt Keet een super comfortabel kleed dat fijn is in gebruik. Haar zachtheid voelt niet alleen comfortabel, het zorgt ook voor een zachte warme uitstraling. Keet is er in maar liefst 14 verschillende kleuren. Dus ben je op zoek naar een kleurrijk kleed, neutraal kleed, donker kleed of licht kleed? Dat kan allemaal met onze Keet! Hier zie je onze Keet Lichtgrijs. Keet lichtgrijs is een zacht en rustig vloerkleed dat mooi past binnen een Scandinavisch interieur. Met haar lichte witte en grijze tinten is Keet lichtgrijs een kleed dat zich op veel verschillende plekken thuis voelt. Keet is er in vier verschillende standaardmaten. Daarnaast is Keet ook nog een maatwerk vloerkleed, ze kan dus helemaal op maat gemaakt worden voor jou. Ben je specifiek op zoek naar een maatwerk vloerkleed? Check dan deze pagina waar al onze maatwerk vloerkleden te vinden zijn!

Van onze Keet kun je gratis een staal bestellen om thuis te bekijken. Tegen tien euro borg sturen wij je een staal terug. Het enige dat jij hoeft te doen is op je gemakje kijken en daarna het staal weer op de post doen naar ons. Bij ontvangst storten we direct de borg terug.

Bestel jouw vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel dit geknoopt vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk hip vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085 3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

chevron_right

Productspecificaties

Merk
Kaatz
Afmeting
200x240cm
Kleur
Lichtgrijs|Wit
Materiaal
100% Wol
Vorm
Rechthoek
Structuur
Vlak

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right