done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Wollen vloerkleed handgeweven Nanda Beige Groen 07 - 200x300cm

Merk: Kaatz
Kleur:
1209,-
{"nl":{"delivery_time":15},"be":{"delivery_time":16}}

Productbeschrijving

Wollen vloerkleed handgeweven Nanda

Handgeweven wollen vloerkleed Nanda is met haar verschillende natuurlijke tinten een prachtig subtiel vloerkleed. Wollen vloerkleed Nanda voelt zich eigenlijk overal thuis, of je interieur nu modern, klassiek, industrieel of landelijk is...  Nanda past zich zeker aan. In hele mooie natuurlijke tinten of met een vleugje kleur erdoor heen, maar zo subtiel zodat er altijd een wollen kleed past bij jou. Wollen vloerkleed Nanda is ook net zo dik, dus fijn om te belopen. Een onderkleed is wel fijn, zodat ze mooi blijft liggen en niet gaat verschuiven. En je kan haar zelfs nog een keer omdraaien. Dus wollen vloerkleed Nanda is tweezijdig te gebruiken.

Hier zie je onze Nanda in de kleur beige. Nanda beige is een mooie lichte variant van onze Nanda. Verschillende kleuren beige, zand en wit zijn met elkaar vermengd. Handgeweven vloerkleed Nanda is er naast de kleur grijs mix in maar liefst 16 verschillende kleuren, keuze genoeg dus!

Het kleed bestaat als het ware uit een structuur van fijne wollen bolletjes waardoor ze een beetje een kiezelachtige uitstraling heeft. Nanda is gemaakt van 100% wol. Onze Nanda is verkrijgbaar in veel maten. Namelijk: 150x200cm, 170x240cm, 200x250cm, 200x300cm, 250x300cm, 250x350cm of 300x400cm. Daarnaast is het ook nog mogelijk om het wollen karpet Nanda op maat te laten maken. Ook is het mogelijk om onze handgeweven Nanda in een ronde versie te maken. Oké, eerlijk is eerlijk dat zijn nog al wat maten. Dus bedenk ook goed hoe je je meubels wilt plaatsen. Alle meubels op het kleed, de meubels naast het kleed, de voorkant van je meubels een stukje op het kleed. Bekijk even onze pagina over het bepalen van de maat bij verschillende opstellingen. Je ziet wel met deze maten zit er vast en zeker iets tussen voor jou. En mocht dat toch nog niet zijn, dan is maatwerk ook mogelijk, hoor! Vraag ons even naar de opties.
chevron_right

Productspecificaties

Merk
Kaatz
Afmeting
200x300cm
Kleur
Beige
Materiaal
100% Wol
Vorm
Rechthoek
Structuur
Vlak

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right