done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Wollen vloerkleed grof hoogpolig Tatum Mint 03 - 250x300cm

Merk: Kaatz
Kleur:
1979,-
{"nl":{"delivery_time":15},"be":{"delivery_time":16}}

Productbeschrijving

Grof hoogpolig vloerkleed Tatum

Grof hoogpolig vloerkleed van 100% wol, dat is Tatum. Het is een handgeweven kleed met een kiezel look. De Grove textuur van dit kleed heeft een stoere uitstraling. De kleuren worden samengesteld door drie verschillende kleuren. Zo krijg je een gemêleerd kleed maar vooral een levendig kleed dat je altijd blijft inspireren.  Hier zie je een groen blauwe variant van ons grof hoogpolige vloerkleed Tatum. We hebben haar de kleurnaam mint gegeven. Ze is door de mix van mint, grijs en wit heel levendig. Heb je ons Tatum op je vloer, dan ligt er wel een top vloerkleed; lekker grof en ruig en met een hoge pool. Tatum voelt ook nog lekker zacht aan en niet als een echte kiezel ;-). Bekijk je het kleed namelijk van een afstand dan lijkt het alsof je mooie kiezels op je vloer hebt verzameld, maar dan heerlijk zacht uitgevoerd. Ons Tatum past in een stoer interieur, industrieel interieur, maar ook in een warm landelijk of juist heel strak interieur. Want of het nu harmonie brengt of een beetje contrast bij de rest, een mooi vloerkleed maakt je interieur pas huiselijk!

Veel maatmogelijkheden

Ons Tatum is verkrijgbaar in vijf verschillende standaardmaten. Naast de kleur mint is ze er nog in drie andere mooie kleurcombi's. Dus is lichtgrijs niet jouw kleur, kijk dan eens naar de kleuren beigegrijs mix of offwhite mix. Ons Tatum is een grof hoogpolig vloerkleed dat handgeweven is! Omdat het handgeweven is kan het zijn dat de zijkanten niet 100% recht zijn. In onze ogen maakt dat het kleed juist zo bijzonder. Zit jouw maat er dan nog niet bij. Ook geen probleem, dan maken we het toch. Of dit nu een vierkant of rechthoek moet zijn, vraag het ons gewoon.

Bestel jouw vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel dit geknoopt vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk hip vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085 3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

chevron_right

Productspecificaties

Merk
Kaatz
Afmeting
250x300cm
Kleur
Groen|Lichtgrijs
Materiaal
100% Wol
Vorm
Rechthoek
Structuur
Grof

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right