done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Wollen vloerkleed gevlochten Lisanne Mix Snow 430 + Dawn 446 - 300x400cm

Merk: Kaatz
Kleur:
3770,-
{"nl":{"delivery_time":43},"be":{"delivery_time":44}}

Productbeschrijving

Wol gevlochten vloerkleed Lisanne mix

Wol gevlochten vloerkleed Lisanne mix is een kleed dat zorgt voor rust en een warme uitstraling. De strengen wol in verschillende kleuren zijn door elkaar heen geweven. Zo wisselen de verschillende kleuren van onze Lisanne elkaar af en ontstaat er een speels effect. Iedere Lisanne mix bestaat uit twee verschillende gemêleerde kleurtinten. We hebben Lisanne mix in een aantal neutrale kleurtinten zoals beige en grijs, maar ook in de vrolijke kleur blauw groen. Hier zie je onze Lisanne Snow 430 + Dawn 446. Strengen witte wol vermengd met strengen gemêleerde grijze wol. Dit vormt een neutraal en rustig geheel. De witte kleur van dit karpet is mooi licht, maar door de grijze gemêleerde tinten oogt het toch wat minder smetgevaarlijk. Nu is wol een materiaal dat wel tegen een vlekje kan dus hoef je je daar sowieso niet te veel zorgen om te maken. Wol is een zelfreinigend materiaal, eventuele vlekken zijn vaak goed te verwijderen met de juiste aanpak.

Onze Lisanne is er, naast grijs wit en de andere mix kleuren, ook in een variant met maar een enkele kleur. Ben je dus op zoek naar iets wat net wat rustiger oogt? Kijk dan ook even bij onze Lisanne onder het kopje wollen vloerkleden. Lisanne mix is er in veel verschillende maten, zeven maar liefst! Als al die maten toch niet helemaal jouw perfecte maat zijn kun je ook gewoon een maatwerk kleed bestellen. De goede maat, die hebben we dus eigenlijk altijd voor je.

Bekijk een staal bij jou thuis!

Van ons gevlochten wollen vloerkleed Lisanne mix hebben wij staaltjes in huis. Wij adviseren om voor het bestellen eerst even het materiaal en de kleur in het echt te checken. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en het vloerkleed wat je ontvangt, ook echt is waarop je gehoopt hebt. Tegen 10 euro borg bestel je gemakkelijk een staal. Wij sturen deze naar je op en als je het rustig bekeken hebt retourneer je het en ontvang je de borg weer op je rekening.

Bestel jouw vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel dit geknoopt vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk hip vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085 3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

chevron_right

Productspecificaties

Merk
Kaatz
Afmeting
300x400cm
Materiaal
100% Wol
Vorm
Rechthoek
Kleur
Lichtgrijs
Structuur
Vlak|Grof

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right