done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Wol Kantoorvloerkleed Roos Beige 107 - 300x400cm

Merk: Kaatz
Kleur:
2880,-
{"nl":{"delivery_time":29},"be":{"delivery_time":30}}

Productbeschrijving

Modern vlak geweven karpet Roos

Modern vlakgeweven karpet Roos voelt zich helemaal thuis op kantoor. Dit vlakke karpet is geschikt om met de computerstoel overheen te rijden. Leg haar onder het bureau voor een chique touch op kantoor. Maar onze Roos zorgt natuurlijk niet alleen op kantoor voor veel sfeer, ze staat ook mooi onder de eettafel, bij de bank  of in de hal. Met onze Roos kun je namelijk alle kanten op. 

Natuurtinten

Roos is verkrijgbaar in twaalf rustige natuurtinten. Deze tinten zorgen voor een kalme en warme sfeer in huis. Met de tinten van roos waan je je zo in de natuur tussen de bomen, stenen en aarde. Hier zie je onze Roos Beige, een lichte neutrale tint. Naast Roos Beige zijn er natuurlijk nog veel andere kleuren mogelijk, dus snuffel vooral even door de foto's. Bekijk al haar kleuren thuis door online een staal te bestellen. Een staal bestellen kan tegen 10 euro borg, deze krijg je direct weer terug wanneer wij het staal weer terug in huis hebben.

Materiaal en afwerking

Roos is gemaakt van 80% wol en 20% geitenhaar. Hierdoor heeft onze Roos een chique touch, het geitenhaar zorgt dan weer voor een ruige uitstraling. De afwerking wordt gedaan met een softband door middel van blind banderen. Ook voor het banderen is er keuze uit meer dan genoeg kleuren, ook van deze kleuren kunnen we je uiteraard een staaltje toesturen.

Maat en vorm

Roos kan gemaakt worden in verschillende vormen. Naast rechthoekig en vierkant is ook ovaal, pebble of organisch mogelijk, tof hè?! Roos is er in een aantal standaardmaten; 170x240cm, 200x300cm, 250x350cm en 300x400cm. Wat helemaal handig is, is dat onze Roos ook op maat gemaakt kan worden. Passen deze standaardmaten dus niet zo goed bij je? Dan maken we haar gewoon in een andere maat.

Bestel jouw vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel dit geknoopt vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk hip vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085 3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

chevron_right

Productspecificaties

Afmeting
300x400cm
Merk
Kaatz
Kleur
Beige
Materiaal
80% Wol - 20% Geitenhaar
Vorm
Rechthoek
Structuur
Vlak

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right