done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Vloerkleed Woodnotes Coast Stone Antique 1321519 - Staal

Merk: Woodnotes
Kleur:
0,-
{"nl":{"delivery_time":43},"be":{"delivery_time":44}}

Productbeschrijving

Woodnotes Coast
Woodnotes Coast is een gemaakt van papier garen. Met telkens twee kleurstellingen in het kleed. Met het rustige golvenpatroon waan je jezelf aan de kust. Het is een vlak en strak karpet, met al haar natuurlijk charmes. Woodnotes heeft 8 kleurstellingen in de collectie Coast. Hier is ze te zien in de kleur Stone Antique. 

Wij laten je hier een aantal standaardmaten zien. Maar ieder karpet wordt op maat gemaakt en is mogelijk tot een lengte van wel 7 meter. De paperyarn kleden van Woodnotes worden standaard afgewerkt als 'sewn edge' dat is een omgevouwen rand aan de kopse kant van het kleed. Wil je liever franjes, of een backing, of een biesafwerking rondom of een combinatie van deze afwerkingsvormen, dan kan dat ook, maar krijg je wel een meerprijs. Vraag ons naar de opties.

Wat is papiergaren?
Papier garen is een authentieke, natuurlijke materiaal gesponnen van duurzaam, extra zwaar papier en bestaat uit een ecologisch geproduceerde hernieuwbare grondstof: hout. Papier garen is recyclebaar en biologisch afbreekbaar, en de witte garens zijn gemaakt zonder chloor. Vanwege de dichtheid van de vezels, papier, garen verzamelt noch stof, noch vuil–een belangrijke troef voor mensen met een allergie. In tegenstelling tot alle andere materiaal, gesponnen papier garen heeft een alledaagse schoonheid dat brengt harmonie en duidelijkheid in ieder interieur.

chevron_right

Productspecificaties

Merk
Woodnotes
Afmeting
Staal
Kleur
Beige
Materiaal
Paper yarn
Structuur
Vlak

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right