done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Vintage Vloerkleed Oda Beige Grijs - 200x300cm

Merk: Kaatz
Kleur:
1350,-
{"nl":{"delivery_time":15},"be":{"delivery_time":16}}

Productbeschrijving

Vintage Vloerkleed Oda

Onze Oda is een vintage vloerkleed met een hip grafisch design. Haar design is een vrolijk stippenpatroon maar dan net een beetje anders. Door een verschil in structuur en poolhoogte ontstaat het unieke patroon van onze Oda. Oda heeft een effen kleur maar door het verschil tussen vlak geknoopte delen en laagpolige delen ontstaat haar lijnen patroon. De vloeiende lijnen in het patroon van Oda zorgen voor mooie organische vormen die de harde lijnen binnen je interieur kunnen doorbreken.

Oda is er in de tinten Grijs, Beige Grijs en Wit. Hier zie je onze Oda in de tint Beige Grijs. Een warme beige kleur die ook wat neigt naar grijze tinten. Deze tint onderscheidt zich doordat deze net even wat warmer is dan de kleuren grijs en wit.

Onze Oda is er in vier verschillende maten: 140x200cm, 170x240cm, 200x300cm, 250x350cm. Daarnaast is het ook gewoon mogelijk om onze Oda op maat voor je te maken. Zo is er dus altijd wel een die past binnen jouw interieur.

Oda is gemaakt van 100% Wol, dit zorgt voor haar heerlijke zachtheid. Ook is wol een sterk materiaal dat gemakkelijk te onderhouden is, ook wanneer je eens een vlekje maakt op het kleed.

Vind jij onze Oda ook zo tof? Bestel dan snel eens een staal via onze website. Een staal bestellen is helemaal gratis. Na het bestellen van stalen, gaan we direct aan de slag om ze naar jou thuis te sturen. Hier kun je dan op je gemakje bekijken of de stalen mooi passen binnen jouw interieur. Wanneer je uitgekeken bent stuur je de stalen gewoon weer naar ons retour zodat wij ze weer in kunnen zetten voor onze andere klanten.

chevron_right

Productspecificaties

Kleur
Beige
Vorm
Rechthoek|Vierkant
Merk
Kaatz
Materiaal
100% Wol
Structuur
Laagpolig
Afmeting
200x300cm

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right