done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Rond wollen vloerkleed handgeweven Nanda Jeans 08 - Rond 200cm

Merk: Kaatz
Kleur:
968,-
{"nl":{"delivery_time":50},"be":{"delivery_time":51}}

Productbeschrijving

Rond wollen vloerkleed handgeweven Nanda

Rond wollen vloerkleed Nanda is een handgeweven vloerkleed. Met haar verschillende natuurlijke tinten vormt zij een prachtig subtiel vloerkleed. Rond wollen vloerkleed Nanda voelt zich eigenlijk overal thuis, of je interieur nu modern, klassiek, industrieel of landelijk is... Nanda past zich zeker aan. In hele mooie natuurlijke tinten of met een vleugje kleur erdoor heen, maar zo subtiel zodat er altijd een wollen kleed past bij jou. 

Hier zie je rond wollen vloerkleed Nanda in de kleur grijs mix. Verschillende kleuren grijs beige en wit zijn met elkaar vermengd. Rond wollen vloerkleed Nanda is er naast de kleur grijs mix in maar liefst 12 verschillende kleuren, keuze genoeg dus! Het kleed bestaat als het ware uit een structuur van fijne wollen bolletjes waardoor ze een beetje een kiezelachtige uitstraling heeft. Afgewerkt met een stevige bies in een matchende kleur. Nanda is gemaakt van 100% wol.

De lichte kettingdraad die tussen de wol door geweven is maakt onze Nanda een warm, wollen kleed. Doordat onze Nanda een vlak kleed is, is ze makkelijk in het onderhoud. Daarnaast is ze ook nog gemaakt van 100% wol, een mooi zelfreinigend materiaal. Het fijne aan onze Nanda is dat ze tweezijdig te gebruiken is. Door haar om het jaar te draaien gaat ze dus ook nog dubbel zo lang mee. Wol is ook nog een lekker zacht materiaal, dus ook de voetjes worden blij van onze Nanda ;-) . Dit vlakke kleed maken we in verschillende ronde standaardmaten, maar ook een maatwerk kleed is gewoon mogelijk. Als we ons wollen vloerkleed Nanda in het rond voor je maken, dan komt daar een bijpassende katoenenband om heen. Dit zorgt dat de kettingdraden mooi weggewerkt worden en geeft de ronde vorm meer stevigheid. Bovendien geeft het een stoere look. Wil je liever een rechthoekig vloerkleed? Geen probleem, onze Nanda is ook te maken als een rechthoekig kleed. 

Onze Nanda is verkrijgbaar in veel maten. Daarnaast is het ook nog mogelijk om het wollen karpet Nanda op maat te laten maken. Ook is het mogelijk om onze handgeweven Nanda in een rechthoekige versie te maken. Oké, eerlijk is eerlijk dat zijn nog al wat maten. Dus bedenk ook goed hoe je je meubels wilt plaatsen. Alle meubels op het kleed, de meubels naast het kleed, de voorkant van je meubels een stukje op het kleed. Bekijk even onze pagina over het bepalen van de maat bij verschillende opstellingen. Je ziet wel met deze maten zit er vast en zeker iets tussen voor jou. En mocht dat toch nog niet zijn, dan is maatwerk ook mogelijk, hoor! Vraag ons even naar de opties.


chevron_right

Productspecificaties

Vorm
Rond
Kleur
Blauw
Materiaal
100% Wol
Merk
Kaatz
Afmeting
Rond 200cm
Structuur
Vlak

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right