done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Rond hoogpolig vloerkleed Jade Ocean - Maatwerk

Merk: Kaatz
Kleur:
0,-
{"nl":{"delivery_time":15},"be":{"delivery_time":16}}

Productbeschrijving

Rond hoogpolig vloerkleed Jade

Hoogpolig vloerkleed Jade is gemaakt van 100% wol. Hier in de kleur Sky Blue. Met haar koele tinten gemengd polen van diverse kleuren. Zoals de kleuren Blauw Grijs en Wit maar ook een donkere Bruine tinten die het kleed een iets warmere twist geven. Naast deze koele kleuren Ocean en Sky Blue is onze Jade ook verkrijgbaar in warmere tinten. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij de Jade Winter, Summer, Autumn of Spring. Jade geeft je dat comfortabele gevoel van een 100% wollen vloerkleed. Heerlijk wegzakken met die voetjes dus ;-)

Hier zie je onze Jade in een mooie ronde variant. Jade is hier te zien met een diameter van 200 cm, maar in principe zijn alle maten mogelijk. Vul de door jou gewenste diameter in onder maatwerk, en bereken zelf hoeveel jouw vloerkleed ongeveer zal kosten. Wil je Jade toch liever in een rechthoekige variant? Dat kan ook! Bekijk jade dan even onder de categorie hoogpolig. Hier is ze in al haar kleuren ook te zien in een rechthoekige variant.

Voordat je over gaat tot bestellen moet je helemaal zeker zijn van je keuze vinden wij. Vandaar dat je bij ons gratis stalen kan bestellen. Door middel van een staal kun je het vloerkleed in een miniatuurversie bij jou thuis bekijken. Tegen 10 euro borg sturen we een staal naar je op. Deze bekijk je dan op je gemakje thuis en retourneer je gewoon weer aan ons. Als we het staal weer in huis hebben storten we direct de borg terug.

chevron_right

Productspecificaties

Afmeting
Maatwerk
Kleur
Blauw
Materiaal
100% Wol
Merk
Kaatz
Vorm
Rond|Ovaal
Structuur
Hoogpolig

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right