done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Kantoor vloerkleed Linnen Look Pernille Grijs 504 - Maatwerk

Merk: Kaatz
Kleur:
0,-
{"nl":{"delivery_time":29},"be":{"delivery_time":30}}

Productbeschrijving

Kantoor vloerkleed Pernille

Een gezellig sfeertje op kantoor? Super belangrijk natuurlijk! Vaak zien we dat kantoren worden ingericht met een mooie vlakke vloer. Dit is super strak en heel erg praktisch natuurlijk. Hierdoor kan het wel gebeuren dat er net een beetje warmte ontbreekt of er problemen ontstaan met de akoestiek. Ons kantoor vloerkleed Pernille is misschien wel de oplossing! Kantoor vloerkleed Pernille is een warm en sfeervol vloerkleed door haar hippe linnenlook. Ze is ideaal voor op kantoor omdat ze lekker vlak is. Zo rol je met de bureaustoel gemakkelijk over het kleed heen, en is het ook nog eens makkelijk te reinigen. Onze Pernille kan wel tegen een stootje want ze is erg sterk. 

Hier is onze Pernille te zien in een neutrale grijze kleur maar ze is er ook nog in andere kleuren. De kleuren die we voor je hebben, zijn: Beige, Beige Grijs, Blauw, Bruin, Grijs, Grijszwart, Houtskool, Lichtgrijs, Oker en Rood. Dat zijn er een hele boel, maar wat natuurlijk altijd hetzelfde blijft is de toffe linnenlook. Heb je nou geen kantoor maar vind je onze Pernille toch super tof? Dat kan natuurlijk ook! Naast dat ze mooi op haar plekje is op de strakke kantoorvloer, is ons Pernille ook gewoon super chique in de woonkamer. De afwerking van ons kantoor vloerkleed Pernille kan je kiezen, namelijk een festonrand (in een bijpassende kleur draad worden de randen omstikt, of blind banderen, hierbij kan je een zelfde kleurtint band of juist een knalkleurtje kiezen. Dat wat past bij jouw kantoor of ruimte thuis.)

Bestel vooral stalen in de kleuren die je mooi vindt. Zo kun je rustig op kantoor of thuis bekijken of de kleur en het materiaal goed past in jouw ruimte.

Maat(werk)
Onze Pernille vloerkleden zijn er in verschillende standaardmaten. Deze maten zijn: 170x240cm, 200x300 cm, 250x350cm. Als je ideale maat er dan nog niet tussen zit kunnen we het kleed ook altijd op maat maken. De prijs van een op maat gemaakt kleed kun je berekenen in de maatwerkcalculator. Maak vooral gebruik van onze stalenservice. We sturen een miniatuurversie van het kleed naar je op.      

chevron_right

Productspecificaties

Kleur
Grijs
Afmeting
Maatwerk
Materiaal
100% Polyamide
Merk
Kaatz
Vorm
Rechthoek|Vierkant
Structuur
Vlak

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right