done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Hoogpolig wollen vloerkleed Tjitske Donkerbruin 02 - 250x350cm

Merk: Kaatz
Kleur:
2399,-
{"nl":{"delivery_time":15},"be":{"delivery_time":16}}

Productbeschrijving

Zacht hoogpolig vloerkleed Tjitske

Zacht hoogpolig vloerkleed Tjitske is een warm vloerkleed met een speelse hoge pool. De hoge pool valt met een soepele beweging over de vloer. Door de heerlijke hoge polen is Tjitske en vloerkleed om met de voeten lekker in weg te zakken. De ruige borstelige pool zorgt voor een speels geheel. Tjitske is er in vier warme bruine en grijzige tinten. De warme kleuren zorgen voor veel sfeer binnen jouw interieur. Hier zie je onze Tjitske in de kleur donkerbruin. Tjitske donkerbruin is een van de donkerdere tinten die we van onze Tjitske hebben. Naast onze Tjitske donkerbruin zijn er namelijk nog drie andere warme bruin grijze kleuren; beige lichtgrijs, houtskool offblack en taupe. Ben je dus op zoek naar een iets lichtere bruine tint, kijk dan ook eens even bij onze andere kleuren. 

Tjitske is gemaakt van 88% gerecycled polyester en 12% polyester. Doordat de gebruikte materialen gerecycled worden is Tjitske dus een duurzamer kleed. Naast dat Tjitske dus gewoon hartstikke leuk is ben je dus ook nog bewust met onze planeet bezig.

Welke maat past er bij jou?

Tjitske is er in vijf verschillende standaardmaten.. Daarnaast is ook maatwerk een optie. De juiste maat, die hebben we dus altijd voor je. Maar hoe bepaal je de juiste maat? neem daarvoor eens een kijkje op onze pagina over het bepalen van de maat.

Bekijk eerst eens even een staal

Met onze stalenservice bekijk je gemakkelijk een staal van het kleed bij jou thuis. Tegen tien euro borg bestel je een staal op onze website. Wij sturen het staal naar je op zodat je het gemakkelijk thuis kan vergelijken. Wanneer je uitgekeken bent stuur je het staal weer naar ons retour en storten we direct de betaalde borg retour.

Bestel jouw vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel dit geknoopt vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk hip vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085 3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

chevron_right

Productspecificaties

Kleur
Bruin
Merk
Kaatz
Materiaal
100% Polyester
Afmeting
250x350cm
Vorm
Rechthoek|Vierkant|Rond
Structuur
Laagpolig

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right