done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Hoogpolig vloerkleed glossy Valerie Zilver - 170x240cm

Merk: Kaatz
Kleur:
1075,-
{"nl":{"delivery_time":15},"be":{"delivery_time":16}}

Productbeschrijving

Speels hoogpolig kleed Valerie

Speels hoogpolig kleed Valerie is een verrijking in je interieur. Met haar poolhoogte van zo'n 50mm valt de pool in een soepele beweging over je vloer. Deze hoogte in combinatie met haar glans, zorgt ervoor dat je een chique vloerkleed hebt liggen. Haar ruige borstelige pool zorgt dan weer voor de speelse uitstraling. Speels hoogpolig kleed Valerie Zilver is een lichtgrijs vloerkleed, een subtiele zilveren kleur die makkelijk te matchen is. Speels hoogpolig kleed Valerie Zilver is er ook nog in negen andere pracht kleuren. En of je nu voor haar glans of haar zachtheid valt, een ding is zeker zij verovert je interieur met zoveel elan, dat je bezoek niet is weg te slaan. ;-)

Ons Valerie voelt zich thuis in de stijl van Eric Kuster, maar ook in industrieel of modern interieur kan zij heel veel klasse en warmte toevoegen. Wil je het zelf ervaren? Vraag dan gerust een staal op. 

Wil je het vloerkleed hoogpolig in een standaardmaat dan kan dat zeker. Maar als je een specifieke maat zoekt, dan kan ons Valerie ook speciaal voor jou gemaakt worden.  

Bestel jouw vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel dit geknoopt vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk hip vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085 3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

chevron_right

Productspecificaties

Kleur
Lichtgrijs
Afmeting
170x240cm
Materiaal
100% Polyester
Merk
Kaatz
Vorm
Rechthoek|Vierkant|Rond
Structuur
Hoogpolig

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right