done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Hoogpolig vloerkleed glossy Valerie Wit - 170x240cm

Merk: Kaatz
Kleur:
1075,-
{"nl":{"delivery_time":15},"be":{"delivery_time":16}}

Productbeschrijving

Speels hoogpolig kleed Valerie

Speels hoogpolig kleed Valerie is een verrijking in je interieur. Met haar poolhoogte van zo'n 50 millimeter valt de pool in een soepele beweging over je vloer. Deze hoogte in combinatie met de glans, zorgt ervoor dat je een chic vloerkleed hebt liggen.

Dit glossy vloerkleed geeft jouw interieur een warme uitstraling

Dit glossy en hoogpolige vloerkleed is wit, maar we bieden het kleed ook nog in negen andere prachtkleuren aan. Of je nu voor de glans, het speelse of de zachtheid van het prachtige vloerkleed valt, een ding is zeker; het kleed verovert je interieur met zoveel elan dat je bezoek niet is weg te slaan. Speels hoogpolig kleed Valerie voelt zich thuis in de stijl van Eric Kuster, maar ook in een industrieel of modern interieur voegt het glossy vloerkleed veel klasse en warmte toe. Wil je het zelf ervaren? Vraag dan gerust een staal aan en bewonder onze prachtige karpetten.

Laat een kleed op maat maken

Het hoogpolige en glossy vloerkleed is in standaardmaten beschikbaar, maar we kunnen bij Kaatz ook een kleed voor jou op maat maken. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Bel ons op 085 3031145 of stuur een e-mail naar hallo@kaatz.nl. Ook kun je langskomen in onze stalenkamer in Herpt. Hier geven we je graag persoonlijk advies.

chevron_right

Productspecificaties

Kleur
Wit
Afmeting
170x240cm
Materiaal
100% Polyester
Merk
Kaatz
Vorm
Rechthoek|Vierkant|Rond
Structuur
Hoogpolig

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right