done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Hoogpolig vloerkleed Aliza 45 Blauw - Staal

Merk: Kaatz
Kleur:
0,-
{"nl":{"delivery_time":15},"be":{"delivery_time":16}}

Productbeschrijving

Hoogpolig vloerkleed Aliza

Hoogpolig vloerkleed Aliza is een vloerkleed op maat. Dit maatwerk vloerkleed kan je helemaal naar jouw wens samenstellen.  Hier zie je een aantal door ons vastgestelde kleurencombinaties in poolhoogte 45 mm. Zoals hier hoogpolig vloerkleed Aliza Blauw.
Deze variant heeft een redelijk hoge poolhoogte in vergelijking met de andere opties van ons Aliza. Hierdoor zorgt het kleed voor een speels en warm effect binnen jouw interieur. Door haar speelse poolhoogte is het een kleed waar je lekker met de voeten in wegzakt. Aliza is heerlijk zacht en comfortabel, dat zorgt automatisch voor een warme uitstraling binnen jouw interieur.  Toch op zoek naar een iets lagere pool of juist nog hoger? Neem dan even een kijkje tussen onze kleurencombinaties Aliza met poolhoogte 20mm, 32mm of 57mm.

Zijn onze standaardcombinaties toch niet helemaal wat je zoekt, en wil je liever helemaal zelf de kleur(en) samenstellen? Neem dan eens een kijkje op onze pagina’s met kleurentoefjes om te zien welke kleuren er mooi passen binnen jouw interieur. 

Maar naast de juiste kleurencombinatie valt er nog veel meer te kiezen. We zetten even voor je op een rijtje welke keuzes er allemaal mogelijk zijn. Allereerst kun je kiezen welke poolhoogte het beste past in je interieur. De poolhoogtes waar je uit kun kiezen zijn: 20, 32, 45 of 57 mm. Zak dus lekker met je voeten weg in een hoge of juist wat lagere pool. 
Het is bijna zonde om schoenen aan te doen op dit kleed, weet je wat, doe ze lekker uit! Zoals al eerder genoemd kun je de kleuren die je in Aliza terug wil laten komen dus ook helemaal zelf combineren. In onze Aliza kun je maar liefst 60 verschillende kleuren met elkaar combineren. Je kan voor een egaal gekleurd hoogpolig vloerkleed gaan, maar ook een mix van verschillende kleuren is mogelijk. Wanneer je kleuren met elkaar gaat mixen, kun je er voor kiezen om drie of vijf kleuren te combineren met elkaar. Hierbinnen is het wel nog mogelijk om allemaal verschillende kleuren uit te zoeken, of om een kleur dubbel te kiezen zodat deze wat prominenter aanwezig zal zijn in het geheel. Wil je alvast wat inspiratie opdoen of toch niet alles zelf hoeven te kiezen? Kijk dan even op onze andere pagina's van Aliza waar wij al super leuke vaste kleurencombinaties voor je hebben samengesteld.

Maat en materiaal
De polen van ons hoogpolige vloerkleed Aliza’s zijn gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal zorgt voor een zachte warme pool en brengt zo warmte en comfort, ongeacht van welke poolhoogte je dan ook kiest.

Aliza is verkrijgbaar in vijf verschillende standaardmaten: 170x240cm, 200x250cm, 200x300cm, 250x300cm en 250x350cm. Passen deze maten toch niet helemaal bij je? Geen probleem! Aliza kan namelijk ook gewoon op maat gemaakt worden. Bereken de prijs van je hoogpolige vloerkleed dan in onze handige maatwerk calculator.

Stalen thuis bekijken
Wil je zien of kleur en materiaal van dit hoogpolige vloerkleed mooi passen binnen jouw interieur? Bestel dan even een staal op onze website. Wij kunnen losse ‘toefjes’ van de verschillende kleuren naar je toesturen. Zo kan je goed bekijken welke kleuren je met elkaar wil gaan combineren en of deze mooi staan bij de andere meubels in de ruimte. Heb je daarna een leuke combinatie in gedachte, dan kunnen we daar ook een toefje voor maken met de door jou gekozen kleuren, zodat je kan zien of dat de perfecte kleurencombinatie voor jou is. 

Natuurlijk kunnen we je ook helpen bij het samenstellen van de perfecte kleurencombinatie voor jouw interieur. Bel, mail of app ons en samen kijken we welk hoogpolig karpet past bij jouw karakter.
chevron_right

Productspecificaties

Kleur
Blauw
Afmeting
Staal
Vorm
Rechthoek
Materiaal
100% Polyester
Merk
Kaatz
Structuur
Hoogpolig

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right