done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Hip Vloerkleed Renee Mustard - Maatwerk

Merk: Kaatz
Kleur:
0,-
{"nl":{"delivery_time":15},"be":{"delivery_time":16}}

Productbeschrijving

Hip vloerkleed Renee Mustard

Renee is een hip vloerkleed dat zorgt voor een strakke uitstraling binnen jouw interieur. Haar strepen zijn dat wel helemaal hip, toch is Renee ook lekker tijdloos. Een strepenpatroon is namelijk de trend die nooit uit de mode gaat. Renee is er in drie leuke kleurvariaties: Black, Granite en Mustard. Alle drie hebben ze een mooie rustige beige basis. De kleur van de vier hippe strepen is dan anders voor iedere variant. Hier zie je hip vloerkleed Renee Mustard; een kleurige variant die gebruik maakt van neutrale beige tinten in combinatie met oker of ook wel mosterdgeel. Als je van heel dichtbij kijkt, zie je dat er naast de vier horizontale strepen ook allemaal kleine verticale streepjes te zien zijn. Licht en donker wisselen met elkaar af in dit subtiele streepjespatroon totdat ze samen een beige vlak vormen.

Maat en materiaal

Onze Renee is gemaakt van 50% wol en 50% linnen. Samen zorgt dit voor een zacht en glad geheel. Renee wordt gemaakt in 3 verschillende standaardmaten: 170x240cm, 200x300cm en 250x350cm. Daarnaast kunnen we Renee ook gewoon helemaal op maat maken. De juiste maat, die zit er dus altijd voor je tussen!

Bekijk eerst eens even een staal

Voordat je onze Renee bestelt adviseren wij om eerst even gebruik te maken van onze gratis stalenservice. Ook als je er nog niet helemaal uit bent en even wil kijken en vergelijken is het slim om een staal te bestellen. Voor een staal betaal je bij ons enkel 10 euro borg. Wij sturen het staal op naar jou thuis waar je het rustig kan bekijken binnen je eigen interieur. Wanneer je uitgekeken bent stuur je het staal gewoon weer naar ons retour. Wij storten dan gelijk de borg terug op je rekening.

chevron_right

Productspecificaties

Materiaal
50% Wol - 50% Linnen
Merk
Kaatz
Vorm
Vierkant|Rechthoek
Afmeting
Maatwerk
Kleur
Beige
Structuur
Vlak

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right