done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Gan Rugs Goz Ame - Maatwerk

Merk: Gan Rugs
Kleur:
0,-
{"nl":{"delivery_time":29},"be":{"delivery_time":30}}

Productbeschrijving

Gan Rugs Goz Ame

Gan Rugs Goz is een uniek ontwerp van de designer Kengo Kuma. Kengo Kuma laat hier een uniek staaltje vakmanschap zien door, zoals hij het zelf omschrijft, te luisteren naar materialen, hun intrinsieke constructieve capaciteiten en hun emotionele inhoud. Zijn ontwerp is een Japans ontwerp gebaseerd op de natuur. Kengo Kuma heeft drie verschillende varianten van de Gan Rugs Goz: Tsuchi, Kiri en Ame. Dit zijn de japanse termen voor aarde, mist en regen. De ontwerpen zijn dan ook gebaseerd op de coexistentie van verschillende materialen in de natuur. Teak hout in een ronde, halfronde of vierkante variant, wordt verweven in ongeverfde wol. Gan Rugs Goz is volledig handgeweven.

Hier zie je Gan Rugs Goz Ame, gebaseerd op de regen. Dat is te zien aan haar beige zachte tinten gecombineerd met halfrond teak hout. Verschillende tinten wit en beige zijn vermengd in dit unieke vloerkleed.

Gan Rugs Goz is er in de maten 176x240cm en 206x300cm. Kijk voor tips over het bepalen van de juiste maat op onze website onder het kopje maatwerk-->maat bepalen.

Met behulp van onze handige stalenservice kun je Gan Rugs Goz thuis bekijken. Tegen 10 euro borg sturen we een staal naar je op. Deze kun je op je gemakje thuis bekijken. Wanneer je uitgekeken bent stuur je het staal gewoon retour en storten we de borg terug op je rekening.

chevron_right

Productspecificaties

Merk
Gan Rugs
Materiaal
70% Wol - 30% teakhout
Vorm
Rechthoek
Kleur
Beige
Afmeting
Maatwerk

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right