done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Design Vloerkleed Woodnotes Minore Grey Greyish Brown - Maatwerk

Merk: Woodnotes
Kleur:
0,-
{"nl":{"delivery_time":43},"be":{"delivery_time":44}}

Productbeschrijving

Woodnotes Minore

Woodnotes Minore is een handgeweven vloerkleed van natuurlijke materialen: wol en papiergaren. Papiergaren geeft het kleed body en een ritme. Wol brengt dan weer warme zachtheid in het kleed. Het driedimensionale oppervlak van het kleed brengt leven in huis en voelt stevig bij aanraking. De kleuren die gebruikt worden zijn natuurlijke schapenwol kleuren die niet chemisch geverfd worden. De verschillende tonen wol dragen bij aan de levendigheid en natuurlijke charme van dit kleed. Kleden kunnen door het gebruik van natuurlijke wol iets van elkaar verschillen van tint. Dit zien wij dus niet als een fout, maar als een mooie natuurlijke variatie die ons kleed zo uniek maakt. Hier zie je Woodnotes Minore in de kleurtint Grey-Greyish Brown. Een donkere en rustige variant van de Minore. Ze is er ook in een aantal andere aardse tinten: natural-natural beige, natural-greyish brown, white-white, white-natural beige, white-natural beige, Black-natural beige, grey-natural beige, stone-natural beige en stone-white.

Dankzij het gladde oppervlak is dit een geschikt kleed voor mensen die last hebben van een allergie. Extra handig is dat onze Woodnotes Minore tweezijdig te gebruiken is. Af en toe het kleed omdraaien zorgt ervoor dat het kleed minder snel verslijt en dus extra lang mee gaat.

Woodnotes Minore is er in de maten: 90x200cm, 140x200cm, 170x240cm, 200x300cm, 250x350cm. Daarnaast is het ook mogelijk om dit kleed op maat te laten maken. De prijs van een maatwerk vloerkleed kun je gemakkelijk berekenen door maatwerk aan te klikken en dan in onze calculator de gewenste maat in te vullen.

Benieuwd of Woodnotes Minore goed past binnen je interieur? Vraag dan vooral even een staal aan via onze gratis stalenservice. Tegen 10 euro borg kun je een staal bestellen op onze webshop, wij sturen deze dan naar je op. Bekijk het staal op je gemakje binnen je eigen interieur zodat je goed kan zien of materiaal en kleur passen bij de tinten in je huis. Wanneer je uitgekeken bent stuur je het staal weer terug naar ons en storten wij de borg terug.

chevron_right

Productspecificaties

Materiaal
64% Wol - 27% Paper Yarn - 9% Cotton
Kleur
Antraciet
Merk
Woodnotes
Afmeting
Maatwerk
Vorm
Rechthoek|Vierkant
Structuur
Vlak

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right