done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Berber vloerkleed hoogpolig Beni Ouarain Design 6 Zwart - 300x400cm

Merk: Kaatz
Kleur:
3740,-
{"nl":{"delivery_time":15},"be":{"delivery_time":16}}

Productbeschrijving

Eeuwenoude ambacht van de Berber

De traditie van het kleden maken in Marokko is al eeuwenoud. De bekendste en meest geliefde Marokkaanse vloerkleden zijn afkomstig uit de Berber en worden met de hand geknoopt door het Beni Ouarain volk. Kenmerkend voor de Berber is een hoge, zachte pool met een weelderige uitstraling. Door de unieke uitstraling onderscheiden de Berbers zich dan ook van andere kleden.

Materialen en kleuren

Hier is onze Berber Beni Ouarain te zien in design 6. Een strak ruitenpatroon dat in combinatie met de hoge polen leven en warmte brengt. De kopse kanten zijn afgewerkt met speelse franjes. Hier met een mooi zwart met grijs ruitenpatroon, maar dit kleed is er ook in een wit met grijze variant. Onze Berbers zijn allemaal gemaakt van zuivere scheerwol. Het voordeel van wol is natuurlijk dat het lekker zacht is maar daarnaast heeft het ook nog een geluiddempende werking.

Maatwerk

Berber vloerkleed Beni Ouarain wordt voor iedereen op maat gemaakt. Om je alvast een indicatie te geven hebben we een aantal standaardmaten weergegeven. In onze maatwerk calculator kun je jouw maat ingeven en alvast een prijsindicatie zien. Van alle kleuren hebben we stalen in huis. Dit zijn miniatuurtjes van het uiteindelijke kleed. Vraag ze zeker even aan en bekijk het kleed bij je thuis.
chevron_right

Productspecificaties

Merk
Kaatz
Afmeting
300x400cm
Kleur
Grijs
Materiaal
100% Wol
Vorm
Rechthoek
Structuur
Hoogpolig

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right