done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Vloerkleed in je kantoor

Wat gaaf als je net een nieuw kantoor hebt gebouwd en dan [eindelijk] erin trekt.

Met veel enthousiasme verhuizen jullie de spullen en gaan dan natuurlijk weer aan de slag. Al snel horen we veel reacties dat het nieuwe bouwen heel mooi, licht en strak is en ook mega praktisch, maar dat het ook zo zijn nadelen heeft. Denk hierbij aan je collega, die naast je zit te bellen, terwijl andere collega’s nog even het weekend doornemen, allemaal terwijl jij even geconcentreerd aan het werk wilt. De akoestiek in onze nieuwe kantoren is helaas niet altijd optimaal.

Daarnaast verdient zo’n modern en strak kantoor ook wel een gezellig sfeertje. Super belangrijk natuurlijk! Dat mensen die hele werkweken op een kantoor doorbrengen, dit in een fijne en rustige ruimte kunnen doen. Zo voelen ze zich pas echt thuis.

Oud kantoor wordt nieuw kantoor

Of wellicht heb je een ‘oud kantoor’ dat best wel een ‘opfrisbeurtje’ kan gebruiken?! Je hoeft niet direct naar nieuwbouw hoor. Ook met een likje verf en aankleding kan je je kantoor opfrissen.

Al met al, heb je al wel eens aan een vloerkleed in je kantoor gedacht? Wist je dat daar ook projectkwaliteiten, zoals we dat zo mooi noemen, in zijn? En die ook nog gewoon hip&happening zijn? Of je het nu stoer wilt, zoals met ons Jackie, wat meer rust en warmte met ons Saga of wellicht juist wat chiquer met onze Marja. Of dit nu een groot, rechthoekig kleed of juist een rond vloerkleed moet zijn, we hebben veel mogelijkheden.

Dus een praktisch kantoor met harde vloer, gecombineerd met warme, een stoere of juist chique uitstraling. Het is echt te realiseren! Als je een vloerkleed onder de bureaus legt, bescherm je ook nog eens die mooie strakke vloer welke anders beschadigt door de wielen van de bureaustoelen. Ik zie een win-win situatie ;-).

Fijn vergaderen

Of wat dacht je van de vergaderruimte waar veel gebabbeld wordt?

Hoe prettig is het niet dat de akoestiek dan fijn is en je geen vervelende galm hebt?

En heb je nog een gezellig zitje of wil je dit creëren, dan kan je ook een ‘gewoon’ huiselijk karpet leggen. Want hoe fijn is het niet als je medewerkers zich ook bij jou thuis voelen?!

Warm welkom

Wellicht wil je je klanten ook warm verwelkomen, denk dan eens aan een gave eye-catcher in de ontvangsthal. Of wil je de klant prettig ontvangen, zodat deze even bij kan komen van de reis naar jouw kantoor. Het is heel belangrijk om een goede eerste indruk te maken. En dat doe je niet alleen zelf, ook je kantoor en de uitstraling daarvan, draagt daar zeker aan bij.

Je kan een vloerkleed neerleggen, maar dan kan je er ook nog voor kiezen om ruimtes een beetje te doorbreken. Door bijvoorbeeld voor een rond vloerkleed te kiezen. En natuurlijk ben je met vloerkleden alleen er nog niet. Denk aan mooie groene aankleding, een kek behangetje en wat foto’s of kunst aan je muur. Je zult zien dat jouw kantoor een fijne werkplek voor je medewerkers wordt. Het enige wat je dan zelf nog moet doen, is af en toe een grap erin gooien, want ja ook humor draagt bij aan een fijne werkplek!

Wil je meer weten hoe je van jouw kantoor een fijne werkplek maakt? Neem gewoon eens contact met ons op, wij hebben vast een leuk idee!

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right