done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Handigheidjes om te weten!

Inmeten

Wat is nu de ideale maat voor jouw karpet?! Hoe kan je bepalen welke afmeting het karpet moet krijgen?! Moeten mijn meubels op het kleed of moet het kleed voor de meubels?

Dat zijn vragen die wij regelmatig krijgen. Wat wij altijd zeggen is, pak eens wat kranten en leg deze neer op de plek waar je het kleed wilt neerleggen. Dan kan je pas goed zien welk oppervlak het kleed in gaat nemen en of je dat wilt. Dan zie je dus goed wat voor jou een mooie maat is.

De meeste van onze vloerkleden hebben standaard maten en dan is het wel zo fijn dat dit past bij jou. Maatwerk is ook meestal mogelijk, maar het kan zijn dat je hier lang(er) op moet wachten. Op zicht geen probleem, maar wel goed om vooraf te weten!

Succes met inmeten!

Installatie

Wij adviseren om gebruik te maken van een onderkleed. Dit voorkomt slippen, mogelijke kleuroverdracht en geeft het kleed gewoon net iets meer body. Deze onderlaag plaats je onder het karpet op een schone, stofvrije en droge vloer.

Het ondertapijt is vrij van PVC en gemaakt van 100% polyester. Verkrijgbaar in drie maten: 130x190cm, 160x230cm, 190x290cm. Deze maten zijn meestal net wat kleiner dan de maten van het kleed, zodat het niet eronder uit steekt. Mocht het net niet passen dan kun je het eenvoudig op maat knippen.

Onderhoud

Goed onderhoud begint met het regelmatig stofzuigen [let op dat je dit met een vlakke borstel doet] van je karpet. Dit is meestal genoeg om het karpet te reinigen. Af en toe opschudden of uitkloppen is ook goed om te doen. Mocht je echt een vlek hebben, dan kan je deze het beste direct behandelen. Hiervoor hebben wij een vlekverwijderaar. Hiermee kan een vlek goed behandeld en verwijderd worden.

Heeft het karpet een onderhoudsbeurt nodig dan adviseren wij dit professioneel te laten reinigen. Hiervoor kan je contact met Duofort opnemen. Zij hebben een unieke service waarbij ze aan huis jouw karpet reinigen. Heerlijk relaxt toch?!

Maat vloerkleed bepalen

Vloerkleed onder eettafel
Zit gedeeltelijk op vloerkleed
Zit volledig op vloerkleed
Rond vloerkleed onder eettafel
Rond vloerkleed bij zitopstelling

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right