done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Voor tapijten op maat zit je bij Kaatz helemaal goed! Het leveren van maatwerk is onderdeel van onze service. Een tapijt is van grote invloed op de uitstraling van een ruimte en daarom is het belangrijk dat deze volledig naar wens is. Wij luisteren dan ook naar jouw wensen, geven je persoonlijk advies en stellen tapijten op maat samen.

Verschillende mogelijkheden voor tapijten op maat

Wanneer je tapijten op maat wilt laten maken, heb je verschillende keuzes. Allereerst kies je voor het soort tapijt en de kleur. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde stof? Wil je bijvoorbeeld een wollen tapijt en wil je dat dit geknoopt of juist gevlochten is? Het is bij ons allemaal mogelijk! Wanneer je ook de gewenste kleur hebt gekozen, is het tijd om de maat en vorm te bepalen. Wil je een rond, vierkant of rechthoekig tapijt en welke afmetingen hebben jouw voorkeur? Wat jouw wensen ook zijn, wij zorgen voor jouw droomtapijt die volledig aansluit bij je interieur!

Kom langs in onze stalenkamer

Wil je meer informatie over het laten maken van tapijten op maat? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 3031145 of een e-mail te sturen naar hallo@kaatz.nl. Ook ben je welkom in onze stalenkamer in Herpt. Hier vind je verschillende stalen die je mee naar huis kunt nemen om te kijken of het tapijt bij jouw woning past. Maak direct een afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat!

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right