done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Stalen

Wat leuk dat je onze inspiratiepagina stalen bekijkt. Hier laten we je een kijkje in de keuken van onze stalenservice zien. Met zorg zoeken wij de mooiste vloerkleden voor je uit en zorgen we voor stalen van het kleed.

Bekijk ons aanbod

Onze stalenservice

Stalen zijn een miniatuurversie van een vloerkleed, een stukje van het kleed dat je thuis kan bekijken. Super handig om aan de hand van je moodboard te kijken of een staal past binnen jouw stijl. Ook kun je met een staal rustig thuis kijken hoe kleur en materiaal staat bij jouw meubels. Van ieder product op onze site vind je een staal. Door deze in je winkelmandje te plaatsen en de borg af te rekenen, bestel je gemakkelijk een staal. Tegen 10 euro borg sturen wij een staal naar jouw thuis. Thuis kan je het dan op je gemakje bekijken. Vervolgens retourneer je het staal, wanneer het bij ons in huis is, storten we de borg direct terug. Simpel toch?

Weet je nog niet van welk kleed je een staal wilt zien. Laat je ook inspireren in onze andere categorieën, zoals een glossy vloerkleed, een vintage&retro vloerkleed, hoogpolig vloerkleed, wollen vloerkleed of design vloerkleed inspireren we je ook graag op een van de andere inspiratiepagina’s. Weet je al wel welke kleur je wilt? Bijvoorbeeld blauw vloerkleed. Zoek dan op de blauwe kleur en je krijgt alle verschillende vloerkleden in de kleur blauw te zien.

Mocht je totaal nog geen idee hebben wat voor vloerkleed bij je past?! Stuur ons dan wat foto’s van de ruimte waarin je een kleed wilt en wij adviseren je graag. Of het nu een vloerkleed voor de zithoek in de woonkamer, de eethoek, slaapkamer of kantoor is. Voor elke ruimte hebben wij de meest toffe vloerkleden.

Bestel jouw vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel een wollen vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk wollen vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085-3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right