done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Ronde vloerkleden

Maatwerk is ook vormbepaling Bekijk ons aanbod

Maatwerk is ook vorm bepaling

Een kleed maakt je ziteiland helemaal compleet. Grappig eigenlijk, want google maar eens op het woord 'eiland' en je krijgt alle mogelijke vormen eilanden te zien. Een rechthoek is dan ook zeker niet de meest voorkomende vorm. Waarom zouden we met een kleed dan vaak een rechthoekige zithoek creëren, terwijl we er ook een rond vloerkleed van kunnen maken.

Dus tijd om dit ‘ho(e)kjesdenken’ te doorbreken. Wat vind jij van een rond kleed? Neem eens een kijkje op onze website. We hebben standaard ronde vloerkleden zoals ons Trine of Mila.

Kan een rond vloerkleed ook op maat gemaakt worden?

We kunnen een aantal vloerkleden in het rond laten maken. Van bijna alle hoogpolige kleden kunnen we een rond vloerkleed maken. Maar wil je liever een vlak kleed, dan kan dat zeker met ons Nanda of Diane. Kies jouw gewenste diameter en dan maken we dit speciaal op maat voor je. Ons Nanda en Diane worden dan altijd afgewerkt met een stevige bies in eenzelfde kleurtint.

Bij elk product met een knop maatwerk kan je zien of deze ook in het rond gemaakt wordt, want dat staat dan als vorm keuze erbij vermeld. Heb je een wens of idee voor een rond kleed, stuur ons gewoon even een berichtje of appje. Dan vertellen wij je graag de mogelijkheden.

Heb je vragen?

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right