done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Wollen vloerkleed grof geknoopt Arwen Taupe - 250x300cm

Merk: Kaatz
Kleur:
1979,-
{"nl":{"delivery_time":15},"be":{"delivery_time":16}}

Productbeschrijving

Grof wollen vloerkleed Arwen

Grof wollen vloerkleed Arwen is een grof wollen vloerkleed met een stoere, nonchalante uitstraling. Haar grove knopen zorgen ervoor dat Arwen een robuust vloerkleed is. Wanneer je Arwen van een afstand ziet lijkt het net alsof je over een kiezelstrand loopt. De kiezelstructuur in het vloerkleed is wel een stuk zachter dan je zou verwachten. Arwen is namelijk een grof dik vloerkleed. Doordat Arwen zo’n lekker dik kleed is, is ze een heel zacht karpet om overheen te lopen, een comfortabel vloerkleed dus! Die zachtheid wordt nog eens versterkt doordat Arwen een 100% wol vloerkleed is. Wol is een zacht en sterk materiaal dat zorgt voor een makkelijk te onderhouden vloerkleed. Arwen past mooi binnen een stoer interieur, industrieel interieur en grijs interieur. Een wollen kleed straalt daarnaast veel warmte uit en past dus ook prima in een landelijk interieur of scandinavisch interieur.

Hier zie je onze Arwin in de kleur taupe, een rustige grijsbruine kiezelkleur. Naast grof wollen vloerkleed Arwen taupe, zijn er nog drie andere natuurlijke tinten. Dus is taupe niet jouw kleur, kijk dan eens naar de andere kleuren: midden grijslichtgrijs of donkergrijs. Ons Arwen is een grof geknoopt vloerkleed dat volledig handwerk is! Omdat het handwerk is kan het zijn dat de zijkanten niet 100% recht zijn, maar in onze ogen maakt dat het kleed juist zo bijzonder. Ons Arwen is verkrijgbaar in vijf verschillende standaardmaten. Zit jouw maat er dan nog niet bij? Ook geen probleem, dan maken we het toch op maat voor jou! Of dit nu een vierkant, rond of rechthoek moet zijn, vraag het ons gewoon.

Bestel jouw vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel dit geknoopt vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk hip vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085 3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

chevron_right

Productspecificaties

Merk
Kaatz
Afmeting
250x300cm
Kleur
Taupe
Materiaal
100% Wol
Vorm
Rechthoek
Structuur
Grof

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right