done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Wollen vloerkleed gevlochten Anna Steel - Staal

Merk: Kaatz
Kleur:
10,-
{"nl":{"delivery_time":15},"be":{"delivery_time":16}}

Productbeschrijving

Vlak karpet wol Anna

Vlak karpet wol Anna is een sfeervol wol geknoopt vloerkleed. Vlak karpet wol Anna wordt handgemaakt en het heeft een mooie natuurlijke uitstraling Anna is handgeweven vloerkleed gemaakt van 90% Wol en 10% Katoen. Door het gebruik van wol is Anna een stevig maar zacht karpet. Doordat Anna een vlak vloerkleed is, is ze makkelijk in het onderhoud. Even met de stofzuiger over dit vlakke kleed en Anna is weer schoon. Hier zie je onze Anna Natural steel, een rustige grijze tint die past binnen een minimalistisch interieur. De kleuren van Anna passen mooi binnen en Scandinavisch interieur. Naast deze mooie grijze tint van Anna Steel, is Anna ook nog beschikbaar in andere prachtige natuurlijke tinten, die passen in vrijwel ieder interieur. De Anna is verkrijgbaar in 10 kleuren, zeer uitgebreid en daardoor interessant! Onze Anna is op maat te maken en dan niet alleen in een rechthoekige of vierkante vorm. Nee, je kan onze Anna namelijk ook in het rond laten maken. Dit werken we dan af met een mooie katoen bies. De bies kan je in een zelfde kleur of juist contrasterende kleur kiezen. Wie weet is een rond vloerkleed wat voor jou, neem eens een kijkje!

Grijs Vloerkleed Anna steel is in vijf verschillende standaardmaten verkrijgbaar. Deze maten zijn: 70 x 140 cm, 80 x 250 cm, 140 x 200 cm, 170 x 240 cm en 200 x 300 cm. Als je ideale maat er dan nog niet tussen zit kunnen we het kleed ook altijd op maat maken. De prijs van een op maat gemaakt kleed kun je berekenen in de maatwerkcalculator. Maak vooral gebruik van onze stalen service. We sturen een miniatuurversie van het kleed naar je op. Thuis kun je rustig verschillende kleuren en materialen met elkaar vergelijken en uitzoeken of deze mooi bij je interieur passen.       

Bestel jouw vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel dit geknoopt vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk hip vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085 3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

chevron_right

Productspecificaties

Merk
Kaatz
Afmeting
Staal
Kleur
Grijs
Materiaal
100% Wol
Structuur
Vlak

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right