done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Wol Kantoor Vloerkleed Peet Grijs - Staal

Merk: Kaatz
Kleur:
10,-
{"nl":{"delivery_time":2},"be":{"delivery_time":3}}

Productbeschrijving

Wol kantoor vloerkleed Peet

Wol kantoor vloerkleed Peet is een hoogpolig dik vloerkleed. Peet is slijtvast en zorgt voor warmte en sfeer op kantoor. Haar design is geïnspireerd op een ruig uitgestrekt landschap en speelt in op de trend waarbij de buitenwereld naar binnen wordt gehaald. Peet is er in twee rustige grijze tinten. Hier zie je onze Peet Grijs, maar we hebben haar ook in de kleur lichtgrijs. Een subtiel verschil in kleur, dat toch net weer zorgt voor een andere uitstraling. Haar dikke pooltjes zorgen voor een zacht geheel. Peet zorgt dus ook voor veel comfort op kantoor.

Materiaal en afmeting

Peet is gemaakt van 100% wol. Een zacht en zelfreinigend materiaal. Peet kan gemaakt worden in vier verschillende standaardmaten namelijk: 170x240cm, 200x300cm, 250x350cm en 300x400 cm. Daarnaast is het ook gewoon mogelijk om onze Peet helemaal op maat te laten maken. Weet je wat ook tof is? Peet is er naast de rechthoekige of vierkante vorm, ook nog in het rond of in het ovaal. Zo doorbreek je de rechte harde lijnen die vaak in een kantoor aanwezig zijn door de tafels en kasten. Dus wil je een wat speelsere uitstraling creëren, overweeg dan ook eens om naar een rond of ovaal vloerkleed te kijken.

Een staal bestellen

Wil je kleur en materiaal in het echt ervaren? Bestel dan snel even een staal. Een staal bestellen is gratis, we vragen hier alleen 10 euro borg voor die je naar retourneren weer op je bankrekening ziet verschijnen.

Bestel jouw vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel dit geknoopt vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk hip vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085 3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

chevron_right

Productspecificaties

Kleur
Grijs
Merk
Kaatz
Afmeting
Staal
Vorm
Rechthoek|Vierkant|Rond|Ovaal
Materiaal
100% Wol
Structuur
Vlak

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right