done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Vloerkleed Kvadrat Kelim Cross Coloured Fringes Rood Bordeaux C3010 - Maatwerk

Merk: Kaatz
Kleur:
0,-
{"nl":{"delivery_time":78},"be":{"delivery_time":79}}

Productbeschrijving

Duurzaam vloerkleed Kelim van Kvadrat is een van de meest duurzame vloerkleden in de Kinnasand-collectie. De klassieke constructie is met de hand gemaakt met behulp van gedraaide garens en levert een dicht en sterk plat weefsel met veel karakter. Deze duurzame Kelim is verkrijgbaar met dezelfde kleur en contrasterende franjes, maar ook zonder franjes. Duurzaam kleed Kelim is verkrijgbaar in levendige, vrolijke kleuren, maar ben je iets minder uitbundig dan is ze ook in prachtige basistinten te verkrijgen hoor.

Prachtige kleurtinten als specialiteit van Kvadrat

Dat Kvadrat en haar ontwerpers sterk zijn in kleuren, is wel duidelijk. Ook hier binnen de Kelim collectie is de keuze enorm. Van poedertinten, tot knalkleuren of basistinten. Hier zie je de diep, warme kleur bordeaux. Of dit prachtige, duurzame, design kleed nu je woon-, werk- of slaapkamer ligt. Deze bordeaux rode kleur geeft een warme en krachtige toevoeging aan je interieur.   

Veel toepassingen mogelijk voor dit design kleed

Dit vlakke duurzame design vloerkleed is verkrijgbaar in iedere gewenste maat, want Kvadrat maakt elk kleed speciaal voor jou. Om je een prijsindicatie te geven hebben wij vier standaardmaten online gezet. Maar weet dus dat ook deze speciaal voor jou wordt gemaakt.

Bestel jouw design vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel dit vintage vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk wol vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085 3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

chevron_right

Productspecificaties

Materiaal
100% Wol
Afmeting
Maatwerk
Vorm
Rechthoek|Vierkant|Rond
Merk
Kaatz
Kleur
Rood
Structuur
Vlak

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right