done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Vloerkleed Kantoor Charlotta Roest - 200x300cm

Merk: Kaatz
Kleur:
Kies je maat
750,-
{"nl":{"delivery_time":29},"be":{"delivery_time":30}}

Productbeschrijving

Vloerkleed kantoor Charlotta

Vloerkleed kantoor Charlotta is een vrolijk en kleurrijk kleed voor kantoor. Leg jij dit vloerkleed onder je bureau, in de zithoek of bij de receptie? Charlotta heeft een uniek golvend cirkelpatroon die een leuke draai geeft aan jouw interieur. Onze Charlotta is er in de kleuren blauw, geel, groen, pink en roest. Hier zie je onze Charlotta roest, een rustige beige basis met een vleugje rood en oranje door het patroon gemengd. Dit kleed is helemaal leuk als er in je interieur nog andere roestkleurige elementen terug te vinden zijn. Zo trekt onze Charlotta roest alle elementen in je interieur samen. Charlotta roest is stoer uniek en vrolijk. 

Een makkelijk te onderhouden kleed

Charlotta is een vloerkleed dat makkelijk schoon te houden is. Dat is wel zo handig wanneer je haar intensief gaat gebruiken op kantoor. Doordat Charlotta een vlak kleed is van polyamide, ga je er gemakkelijk even met de stofzuiger overheen. Charlotta is gemaakt van 100% gerecycled polyamide, ook nog eens goed voor onze aardbol dus! 

Bestel vooral even een staal

Wil je in het echt ervaren hoe onze Charlotta er uit ziet? Bestel dan gratis een staal. Wij sturen een klein stukje van het vloerkleed naar je op zodat je zelf kan ervaren hoe Charlotta voelt en of ze mooi binnen het interieur past. Voor een staal vragen wij 10 euro borg, deze ontvang je vanzelf weer terug op je bankrekening wanneer wij het staal retour ontvangen.

Bestel jouw vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel dit geknoopt vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk hip vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085 3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

chevron_right

Productspecificaties

Kleur
Rood
Afmeting
200x300cm
Merk
Kaatz
Materiaal
100% Polyamide
Vorm
Rechthoek
Structuur
Vlak

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right