done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Vlak Wollen Vloerkleed Fay Grey - Maatwerk

Merk: Kaatz
Kleur:
0,-
{"nl":{"delivery_time":141},"be":{"delivery_time":142}}

Productbeschrijving

Fay Grey vlak wollen vloerkleed

Fay is een wollen vloerkleed dat geknoopt is tot een vlak geheel. In onze Fay zijn verschillende kleuren wollen strengen met elkaar vermengd tot een rustig geheel. Hier zie je onze Fay in de kleur grey. een lichte grijze variant. Door een lichte grijze basis zijn donkerdere grijskleurige strengen verweven. De kopse kanten van het kleed zijn afgewerkt met een een lichtere grijze bies. Past de kleur Grey niet helemaal bij je? geen nood! Onze Fay is er ook nog in de kleuren Grey en Natural de een net iets lichter de andere wat donkerder.

Dit vloerkleed is gemaakt van 100% wol. Wol is een sterk materiaal dat wel tegen een stootje kan. Naast dat wol heel sterk en makkelijk te reinigen is, is het ook gewoon lekker zacht. Wol is een materiaal dat goed past binnen de rustige Scandinavische sferen.

Onze Fay is er dus in verschillende kleuren, maar daarnaast valt er ook qua maat het een en ander te kiezen. Fay is er in vier verschillende standaardmaten: 140x20cm, 170x240cm, 200x300cm, 250x350cm. Daarnaast is Fay ook gewoon helemaal op maat te maken, er is dus altijd een maat die bij je past.

Ontvang een staal bij jou thuis

Vind je onze Fay ook zo leuk? Bestel dan vooral eens even een staal. Wij sturen dan gratis een staal van onze Fay naar jou thuis, zodat je haar daar op je gemakje kunt bekijken. Op deze manier weet je zeker of kleur en materiaal echt bij je passen.

chevron_right

Productspecificaties

Kleur
Grijs
Materiaal
100% Wol
Merk
Kaatz
Structuur
Vlak
Vorm
Rechthoek|Vierkant
Afmeting
Maatwerk

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right