done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk

Vlak wol geknoopt vloerkleed Keet Lichtgrijs 20 - 200x240cm

Merk: Kaatz
Kleur:
1050,-
{"nl":{"delivery_time":36},"be":{"delivery_time":37}}

Productbeschrijving

Wit Grijs Vloerkleed Keet
Keet Licht Grijs is een 100% wollen karpet met een fijne strak geweven structuur. Dit maakt dat het een super comfortabel kleed. Keet is heel fijn en makkelijk in gebruik. Onze Keet is een wit grijs vloerkleed maar is ook nog in vele andere kleuren verkrijgbaar. Wit Grijs vloerkleed Keet bestaat als het ware uit een een structuur van bolletjes. Hierdoor is het kleed lekker zacht en dik. Doordat het kleed helemaal van wol wordt gemaakt, wordt het nog eens extra zacht. In onze Keet wordt witte wol en grijze wol gecombineerd. Door het gebruik van deze neutrale kleuren past het kleed in veel verschillende settings. Keet Licht Grijs zorgt door haar kleuren dus voor een rustige maar toch warme uitstraling in je interieur.
Maat en Kleur
Keet is in vier verschillende standaardmaten verkrijgbaar. Ook kunnen we Keet op maat laken maken. De prijs van dit kleed kun je berekenen in onze maatwerkcalculator. neem voor alle andere kleuren van keet nog eens een kijkje op onze site.
Maak gebruik van onze stalenservice!
Vraag een staal aan om dit kleed thuis te bekijken. zo kun je goed beslissen of deze kleur bij je interieur pas. Ook kun je het kleed vergelijken met een van onze andere kleden. Voor een staal wordt tien euro borg gevraagd. Deze wordt natuurlijk direct weer teruggestort wanneer de stalen weer bij ons in huis zijn.
chevron_right

Productspecificaties

Merk
Kaatz
Afmeting
200x240cm
Kleur
Lichtgrijs|Wit
Materiaal
100% Wol
Vorm
Rechthoek

© 2021 - Eliteswitch

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right
>