done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Vintage vloerkleed op kantoor Stine blauw - 200x300cm

Merk: Kaatz
Kleur:
Kies je maat
750,-
{"nl":{"delivery_time":29},"be":{"delivery_time":30}}

Productbeschrijving

Vintage vloerkleed op kantoor Stine

Vintage vloerkleed op kantoor Stine is een vrolijk en kleurrijk kleed voor kantoor. Leg jij dit vloerkleed onder je bureau, in de zithoek of bij de receptie? Stine heeft een uniek vintage patroon die een leuke draai geeft aan jouw interieur. Haar patroon bestaat uit lijntekeningen van mooie bloemen en figuren. Onze Stine is er in de kleuren blauwgeelgroenpink en roest. Hier zie je onze Stine blauw, een rustige beige basis met een vleugje blauw door het patroon gemengd. Dit kleed is helemaal leuk als er in je interieur nog andere blauwe elementen terug te vinden zijn. Zo trekt onze Stine blauw alle elementen in je interieur samen. Stine blauw is stoer uniek en vrolijk. 

Een makkelijk te onderhouden kleed

Stine is een vloerkleed dat makkelijk schoon te houden is. Dat is wel zo handig wanneer je haar intensief gaat gebruiken op kantoor. Doordat Stine een vlak kleed is van polyamide, ga je er gemakkelijk even met de stofzuiger overheen. Stine is gemaakt van 100% gerecycled polyamide, ook nog eens goed voor onze aardbol dus! 

Bestel vooral even een staal

Wil je in het echt ervaren hoe onze Stine er uit ziet? Bestel dan gratis een staal. Wij sturen een klein stukje van het vloerkleed naar je op zodat je zelf kan ervaren hoe Stine voelt en of ze mooi binnen het interieur past. Voor een staal vragen wij 10 euro borg, deze ontvang je vanzelf weer terug op je bankrekening wanneer wij het staal retour ontvangen.

Bestel jouw vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel dit geknoopt vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk hip vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085 3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

chevron_right

Productspecificaties

Materiaal
100% Polyamide
Merk
Kaatz
Afmeting
200x300cm
Kleur
Blauw
Vorm
Rechthoek
Structuur
Vlak

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right