done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Millenerpoort Eterno 25 Lichtgrijs 2304 - Staal

Merk: Millenerpoort
Kleur:
0,-
{"nl":{"delivery_time":57},"be":{"delivery_time":58}}

Productbeschrijving

Millenerpoort Eterno 25 Lichtgrijs

Het hoogpolige vloerkleed Eterno van Millenerpoort is een vloerkleed van Nederlandse bodem, zowel design als productie. Dit vloerkleed kun je helemaal naar jouw eigen smaak samenstellen. Zo kun je jouw favoriete kleurencombinatie kiezen uit maar liefst 80 verschillende tinten. In dit vloerkleed kun je maximaal 6 verschillende tinten met elkaar combineren. Natuurlijk is het ook mogelijk om minder tinten te kiezen of bepaalde tinten dubbel voor te laten komen in je vloerkleed. De tinten kunnen vrolijk en kleurrijk zijn, maar ook neutrale zachte kleuren zijn mogelijk. Daarnaast zijn er twee verschillende poolhoogtes mogelijk waar je uit kan kiezen: 25 mm hoog en 40 mm hoog. In ieder kleed is er daarnaast ook nog een variatie in de dikte van de pool, dikke en dunne polen zijn met elkaar vermengd voor een speels effect. Hier zie je een aantal opties voor de Millenerpoort Eterno 25 mm. Omdat er zo veel te kiezen valt hebben we vast een aantal combinaties voor je gemaakt als inspiratie. Hier zie je onze vrolijke maar rustige kleurencombinatie Lichtgrijs 2304 met grijze, witte, lichtblauwe en donkerblauwe tinten. Daarnaast hebben we ook foto's op onze website staan van de kleurencombinaties Roze 2302, Donkerblauw 2303 en Roest 2301. Laat je dus vooral inspireren door onze vaste kleurencombinaties. Wanneer je helemaal zelf de kleuren van je vloerkleed samen wil stellen hebben wij gekleurde toefjes die je kunt bekijken en vergelijken om te zien welke tinten mooi passen binnen jouw interieur.

Millenerpoort Eterno is een heerlijk zacht vloerkleed door het gebruik van 100% wol. Wol is een super zacht materiaal dat daarnaast ook nog eens zelfreinigend is. Wanneer een vlek maakt op dit sterke vloerkleed is dat vaak ook goed weer schoon te krijgen.

Nu denk je misschien, wat een hoop keuzes! Maar er is nog een laatste keuze te maken; de maat. Daarin zijn namelijk ook nog veel mogelijkheden, onder andere de standaardmaten: 170x240cm, 200x300cm, 250x300cm, 250x350cm of 300x400cm. Daarnaast is Millenerpoort Eterno ook helemaal op maat te maken (maximaal 400cm breed). Vind je het moeilijk om de juiste maat te kiezen? Wij hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet onder het kopje maatwerk-->maat bepalen. Ook mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen, wie weet kunnen we een handje helpen bij alle keuzes.

Een staal bekijken

Van al onze vaste kleurencombinaties hebben we stalen in huis. Bestel deze gemakkelijk op onze website tegen 10 euro borg. Wij sturen het staal naar jou thuis waar je het dan op je gemakje kunt bekijken. Wanneer je uitgekeken bent stuur je het staal weer naar ons retour en storten wij direct de borg terug. Naast de vaste kleurencombinaties is het dus ook mogelijk om helemaal zelf de kleuren samen te stellen. Van iedere kleur hebben wij toefjes wol in huis die je zo bij elkaar kunt bekijken. Heb je interesse in een zelf samengesteld vloerkleed, neem vooral even contact met ons op, dan helpen we je verder.

chevron_right

Productspecificaties

Kleur
Lichtgrijs
Materiaal
100% Wol
Merk
Millenerpoort
Afmeting
Staal
Vorm
Rechthoek|Vierkant
Structuur
Hoogpolig

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right