done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Luxe vloerkleed velours Sassa Antraciet 20 - 170x240cm

Merk: Kaatz
Kleur:
1215,-
{"nl":{"delivery_time":15},"be":{"delivery_time":16}}

Productbeschrijving

Luxe vloerkleed velours Sassa

Luxe vloerkleed velours Sassa is een super hip, chique en comfortabel kleed. Haar hoge pooltje en haar dikte zorgt ervoor dat ze lekker warm en zacht is om op te lopen. Ook de uitstraling van ons Sassa is knus en warm. Een subtiel glansje over dit velours vloerkleed zorgt ervoor dat ze tegelijkertijd ook nog een luxe uitstraling krijgt. 
Sassa is gemaakt van 100% lyocell. Lyocell is een kunstmatige vezel op natuurlijke basis. De eigenschappen van de vezel komen over het algemeen overeen met die van viscose. Een voordeel is dat de sterkte van lyocell beter is in natte toestand ten opzichte van die van viscose, dit zorgt ervoor dat het kleed minder snel vlekken krijgt. Sassa is er in maar liefst 20 verschillende kleuren. Van zachte bruingrijze tinten tot groene en zelfs rode knalkleurtjes, het kan allemaal! Wil je weten welke kleur het beste past bij jouw thuis? Maak gerust gebruik van onze stalenservice. Zo krijg je een miniatuur van het karpet naar jou thuis gestuurd en kun je op je gemak bekijken wat je van de kleur en het materiaal vindt. Hier zie je ons luxe vloerkleed velours Sassa in de mooie, diepe kleur Antracite.

Veel maat- en vormmogelijkheden voor dit luxe vloerkleed

Sassa is er in de standaardmaten 170x240cm, 200c250cm, 200x300cm, 250x300cm en 250x350cm, maar ook maatwerk is mogelijk. En wil je een dit luxe vloerkleed in het rond, dan kan dat bij ons Sassa ook! Bestel zelf eerst eens even een staal om te voelen hoe zacht, luxe en comfortabel ons velours vloerkleed Sassa is. Een staal in de kleur Antracite bestel je met een borg van 10 euro. Wij sturen het staal naar je op, het enige wat jij hoeft te doen is kijken, voelen en uiteindelijk het staal te retourneren. Daarna storten wij de borg uiteraard direct weer terug. Wil je graag een advies, neem dan zeker even contact met ons op. Wij kijken graag mee naar welk karpet past bij jouw karakter!
chevron_right

Productspecificaties

Merk
Kaatz
Afmeting
170x240cm
Kleur
Antraciet
Materiaal
100% Lyocell
Vorm
Rechthoek
Structuur
Laagpolig

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right