done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Kvadrat vloerkleed Dashes lichtgrijs C0161 - Maatwerk

Merk: Kvadrat
Kleur:
0,-
{"nl":{"delivery_time":85},"be":{"delivery_time":86}}

Productbeschrijving

Kvadrat Dashes Lichtgrijs C0161

Kvadrat Dashes is een uniek vloerkleed waarin verschillende bonte kleuren samen komen. De kleurrijke wollen strengen zijn met elkaar verweven tot een sfeervol geheel. Hier zie je onze Kvadrat Dashes in de kleur Lichtgrijs C0161. Dit is een combinatie van Lichtgrijze, Donkergrijze, Witte en Zwarte wol. Deze variant van onze Kvadrat Dashes brengt warmte en gezelligheid in huis. Haar gestreepte en tegelijkertijd geruite patroon doet ons een beetje denken aan de schotse kilt. Door het aparte streepje in het ruitjespatroon is ze ook weer net een beetje anders. De kopse kanten van de Kvadrat Dashes zijn afgewerkt met speelse franjes die net wat meer leven brengen binnen je interieur.

Kvadrat Dashes is gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol. Dit is een hoge kwaliteit wol die heerlijk zacht aanvoelt. Het gebruik van wol zorgt bovendien voor een comfortabele warme uitstraling. Wol is een sterk materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is.

Kvadrat Dashes is er in drie verschillende standaardmaten: 170x240cm, 200x300cm, 250c350cm. Passen deze maten niet zo goed bij je? geen probleem! We kunnen haar namelijk ook helemaal op maat voor je maken.

Wil je onze Kvadrat Dashes eens binnen je eigen interieur bekijken? dat kan! Via onze stalenservice kun je tegen 10 euro borg een staal bestellen. We sturen een miniatuurversie van het kleed naar je op zodat je het thuis rustig kunt bekijken. Wanneer je uitgekeken bent stuur je het gewoon weer retour en storten wij de borg terug op je rekening. We raden zeker aan om eens van deze service gebruik te maken. Zo weet je zeker dat kleur en materiaal mooi zullen zijn binnen je interieur wanneer je over gaat tot een bestelling.


chevron_right

Productspecificaties

Kleur
Grijs
Afmeting
Maatwerk
Materiaal
100% Wol
Vorm
Rechthoek|Vierkant
Merk
Kvadrat
Structuur
Vlak

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right