done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Kvadrat Jute and Wool Oker 0441 - Staal

Merk: Kvadrat
Kleur:
0,-
{"nl":{"delivery_time":78},"be":{"delivery_time":79}}

Productbeschrijving

Kvadrat Jute and Wool Oker 0441

Kvadrat Jute and Wool Beige is een nieuwe compositie van materialen in de uitgebreide en luxe collectie van Kvadrat. Dit vloerkleed is ontworpen en gemaakt om verantwoordelijk om te gaan met de materialen die we voor handen hebben. Jute is een plantaardig materiaal dat gekozen is omdat het zo sterk is. Daarnaast is Jute gekozen als favoriete materiaal door haar milieuvriendelijke eigenschappen. Het materiaal is lokaal afkomstig uit India, hier wordt het gecultiveerd, bewerkt en geweven tot het prachtige vloerkleed Kvadrat Jute and Wool. Daarnaast wordt er dus ook nog gebruik gemaakt van wol in dit vloerkleed, door haar heerlijke zachtheid en omdat het een sterk warm materiaal is.

Alle Jute en een groot gedeelte van de wol blijft ongeverfd waardoor de productie van dit kleed minder water, energie en verfafval kost.

Hier zie je Kvadrat Jute and Wool in de warme tint Oker 0441. Naast de kleur Oker is Kvadrat Jute and Wool er ook in de kleuren Beige, Blauwgrijs, Grijs, Natural, Zwart en Olijf. 

Kvadat Jute and Wool is er in de maten: 170x240cm, 200x300cm, 250x300cm, 250x350cm en 300x400cm.

Een staal bekijken

Wil je een staal bij jou thuis bekijken? Dat kan heel gemakkelijk! Bestel gewoon even een staal via onze website tegen 10 euro borg. Wij sturen het staal naar je op, zodat jij thuis op je gemakje kan kijken. Wanneer je uitgekeken bent stuur je het staal weer naar ons retour en storten wij de 10 euro borg weer terug op je rekening.

chevron_right

Productspecificaties

Kleur
Geel
Materiaal
70% Jute - 30% Wol
Merk
Kaatz
Afmeting
Staal
Structuur
Vlak
Vorm
Rechthoek|Vierkant

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right