done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Kvadrat Bravoure 35 Geel 0420 - Staal

Merk: Kvadrat
Kleur:
0,-
{"nl":{"delivery_time":78},"be":{"delivery_time":79}}

Productbeschrijving

Kvadrat Bravoure 35 Geel

Kvadrat Bravoure is een klassiek hoogpolig vloerkleed in verschillende poolhoogtes. Hier zie je Kvadrat Bravoure 35, de middelhoge variant van onze Bravoure. Haar dunne en dikke garens zijn ogenschijnlijk willekeurig gemixt, totdat een perfect uitgebalanceerd samenspel ontstaat. In dit geval zijn haar garens dus 35mm hoog, maar onze Bravoure is er ook in hoogpolige varianten van 17 en 60mm hoog.

Hella Jongerius heeft de prachtige Bravoure kleden gekleurd. Alle kleurtinten zijn een eigenzinnige mix van tinten, dit maakt dat uitgesproken kleurtinten ontstaan. Alle kleuren van Kvadrat Bravoure zijn ingewikkelde en organische samensmeltingen van tinten. Wanneer het licht of perspectief van de kijker verandert, zijn er nieuwe details en contrasten te zien. De getufte structuur van Kvadrat Bravoure en haar expressieve kleurtinten zorgen ervoor dat Bravoure een uniek kleed is.

Kvadrat Bravoure 35 is er in maar liefst 15 verschillende tinten: Beige, Bruin, Copper, Crème, Geel, Grijs, Groen Grijs, Ijsblauw, Lichtgrijs, Lichtblauw, Oceaan, Offwhite, Oranje, White en Zwart.

De sterke pool en dichtheid van de polen zorgen ervoor dat Kvadrat Bravoure een vloerkleed is dat lange tijd stabiel blijft in kwaliteit. Ze is dus echt een vloerkleed dat er wel tegen kan om lange tijd in een drukke omgeving te liggen.

Kvadrat Bravoure is er in 4 verschillende standaardmaten: 170x240cm, 200x300cm, 250x350cm en 300x400cm. Als deze maten niet helemaal bij je passen is dat ook geen probleem. We kunnen de Kvadrat Bravoure namelijk ook op maat laten maken.

Een staal bestellen

We vinden het belangrijk dat je écht de juiste keuze maakt, daarom is het mogelijk om kosteloos stalen bij ons te lenen. Wanneer je tegen 10 euro borg een staal bestelt op onze website sturen wij het staal naar je toe. Je kunt zo op je gemakje thuis bekijken of kleur en materiaal passen binnen jouw interieur. Wanneer je uitgekeken bent stuur je het staal gewoon weer retour en storten wij de 10 euro borg terug op je rekening.

chevron_right

Productspecificaties

Merk
Kvadrat
Materiaal
100% Wol
Afmeting
Staal
Kleur
Geel
Vorm
Rechthoek
Structuur
Hoogpolig

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right