done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Hoogpolig kleed Carice Superior Charcoal - Maatwerk

Merk: Kaatz
Kleur:
0,-
{"nl":{"delivery_time":22},"be":{"delivery_time":23}}

Productbeschrijving

Hoogpolig vloerkleed Carice

Hoogpolig vloerkleed Carice Superior Charcoal is een hoogpolig gemeleerd vloerkleed, dat gemaakt is van 40% wol en 60% polyester.  Het is een heerlijk vol vloerkleed. Er zitten dus veel garens per m2 verwerkt, wat haar heerlijk zacht, dik en vol maakt. Hoogpolig vloerkleed Carice is dan ook een comfortabel vloerkleed met een moderne en speelse uitstraling. Door het gebruik van de gemêleerde kleuren en materialen is het een levendig vloerkleed dat past in ieder interieur. 

Door de mooie tinten en verschillende materialen, wordt het natuurlijke gecombineerd met een hippe glans. Onze hoogpolige Carice is er in de verschillende kleuren; silver, taupe, charcoal, brown, grey en beige. Alle tinten zijn samengesteld uit verschillende kleuren polen die samen een gemêleerd geheel vormen. Het gebruik van gemêleerde tinten zorgt voor een levendig en speels effect in je ruimte. Hoogpolig vloerkleed Carice kan met haar verschillende tinten een verbindende factor zijn binnen je interieur. Zo kunnen de kleuren uit het kleed de andere kleuren van je interieur bij elkaar laten smelten en zo alles met elkaar verbinden tot een prachtig geheel. 

Hier zie je gemêleerd hoogpolig vloerkleed Carice Charcoal. Carice Charcoal is een tint die samengesteld wordt door grijze, houtskool, bruin en zwarte tinten. Carice is er in drie verschillende standaardmaten. Zit de ideale maat hier nu niet tussen? Geen probleem, ook een maatwerk vloerkleed is gewoon mogelijk bij onze Carice. Liever een hoogpolig rond kleed? Dat kan ook bij ons Carice, vraag ons even naar de mogelijkheden.


chevron_right

Productspecificaties

Merk
Kaatz
Afmeting
Maatwerk
Kleur
Antraciet
Materiaal
40% Wol - 60% Polyester
Vorm
Rechthoek|Vierkant|Rond
Structuur
Hoogpolig

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right