done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Hip Vloerkleed Visgraat Granite - Maatwerk

Merk: Kaatz
Kleur:
0,-
{"nl":{"delivery_time":15},"be":{"delivery_time":16}}

Productbeschrijving

Hip Vloerkleed Visgraat Suze Granite

Suze is een vloerkleed met een hip patroon. Haar dunnen subtiele zigzag lijnen vormen een eigenzinnig visgraat patroon. Hip vloerkleed visgraat Suze is er in drie verschillende kleurtinten: Granite, Grey en White. Hier zie je Suze in de warme variant Grey. De kopse kanten zijn afgewerkt met een brede grijze band en een dunnere witte band. Daarna volgt een groot vrolijk vlak met patroon Met een mix van grijze en witte lijnen. Doordat haar lijnen zo dun en subtiel zijn, is het vooral wanneer je van dichtbij kijkt duidelijk dat Suze een vrolijk patroon heeft. Zo blijft Suze toch een rustige uitstraling houden omdat het patroon niet te duidelijk en uitgesproken is.

Schaapje schaapje heb je zachte wol?

Suze is gemaakt van 100% wol. Hierdoor is Suze een lekker zacht vloerkleed dat goed past in de Scandinavische sfeer. Wol is een zacht materiaal dat een warme uitstraling heeft. Daarnaast is wol ook een materiaal dat zelfreinigend is.

Zo kies je de perfecte maat:

Suze is er in drie verschillende standaardmaten: 170x240cm, 200x300cm en 250x350cm. Passen deze maten niet helemaal bij je? Geen probleem! Suze kan namelijk ook gewoon op maat gemaakt worden. Maar hoe kies je nu de juiste maat? Daar hebben we een handige pagina over geschreven onder het kopje maatwerk, maat bepalen. Wanneer je er niet helemaal uit komt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen, dan kijken we even met je mee.

Een staal bestellen

Voordat je de knoop doorhakt is het handig om even een staal te bestellen via onze gratis stalenservice. Wij vinden het belangrijk dat je écht de goede keuze maakt, daarom kun je bij ons een staal bestellen tegen 10 euro borg. Wij sturen het staal naar je op, zodat jij het rustig thuis kan bekijken. Wanneer je uitgekeken bent en weet of kleur en materiaal mooi passen binnen je interieur, stuur je het staal gewoon weer retour. Wij storten dan direct weer de borg terug op je rekening.

chevron_right

Productspecificaties

Kleur
Antracite
Materiaal
100% Wol
Merk
Kaatz
Vorm
Rechthoek|Vierkant
Afmeting
Maatwerk
Structuur
Vlak

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right