done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk

Grof geknoopt vloerkleed Arwen Taupe - 250x350cm

Merk: Kaatz
Kleur:
2049,-
{"nl":{"delivery_time":15},"be":{"delivery_time":16}}

Productbeschrijving

Een grof geknoopt wollen vloerkleed, dat is dit prachtige kleed van Arwen. Het is geknoopt tot grove bollen. Dit heeft een mooi en stoer uitgevoerd natuurlijk wollen kleed in een taupe kleur als resultaat. Door de kleurschakeringen is het geknoopt vloerkleed heel levendig. Het kleed is van topkwaliteit en is daarnaast ook nog eens super comfortabel aan je voeten. Bekijk je het kleed van een afstand, dan lijkt het alsof je mooie stenen op je vloer hebt verzameld, maar dan heerlijk zacht uitgevoerd. Ons Arwen kleed past in een stoer en industrieel interieur, maar ook in een warm en landelijk of juist een strak interieur. Of het vloerkleed nu harmonie brengt of een beetje contrast bij de rest, een stoer vloerkleed maakt je interieur pas huiselijk!

Veel maatmogelijkheden voor dit geknoopt vloerkleed

Dit geknoopt vloerkleed is verkrijgbaar in vijf verschillende standaardmaten en naast taupe nog in drie natuurlijke grijstinten. Dus is taupe niet jouw kleur, kijk dan eens naar de andere kleuren: lichtgrijs, donkergrijs of middengrijs. Ons Arwen kleed is een grof geknoopt vloerkleed dat volledig met de hand gemaakt is. Omdat het handwerk is, kan het zijn dat de zijkanten niet 100% recht zijn, maar in onze ogen maakt dat het kleed juist zo bijzonder. Zit jouw maat er niet bij? Geen probleem, dan maken we het gewoon op maat voor jou. Of dit nu een vierkant, rond of rechthoekig karpet moet zijn, wij helpen je verder!

Bestel jouw vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel dit geknoopt vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk hip vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085 3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

chevron_right

Productspecificaties

Merk
Kaatz
Afmeting
250x350cm
Kleur
Taupe
Materiaal
100% Wol
Vorm
Rechthoek

© 2021 - Eliteswitch

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right
>