done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk

diep blauw, oker en een roest kleur. Genoeg keuze in kleuren die matchen bij een Oosterse moderne sfeer denken wij.  " />

Grijs vintage vloerkleed Amal Stone - 200x300cm

Merk: Kaatz
Kleur:
650,-
{"nl":{"delivery_time":15},"be":{"delivery_time":16}}

Productbeschrijving

Grijs vintage vloerkleed Amal haalt de Oosterse sfeer bij jou in huis, maar dan met een modern westers jasje. Eigenlijk kunnen we alleen maar zeggen: Wij zijn verliefd, jij ook?!

Modern Oosters?!

Hier zie je Amal in een prachtige grijze kleur, afgewerkt met witte flosjes zoals het patroon ook met een witte lijn is gezet. Dit lijnenspel maakt dat het kleed een moderne, eigentijdse look krijgt. De lijnen zitten aan de kopse kanten, zodat het verder een rustig kleed is. De lijnen nemen dan ook geen loopje met je, maar zijn nog heerlijk overzichtelijk. En dan die flosjes, heerlijk speels. Het grijze vintage vloerkleed is handgeweven in 100% wol. Het is een dun kleed, waarbij een onderkleed dan wel fijn is. Dan krijgt het net iets meer body en zal het niet verschuiven. Omdat het kleed verder vlak is, is het ook lekker praktisch met kinderen en/of huisdieren. Geen kruimels of speelgoed dat zich in het kleed kan verstoppen. ;-) Houd jij ook zo van Oosterse moderne sferen? Dan is ons grijs vintage vloerkleed Amal echt iets voor jou! Naast deze grijze kleur is ze ook nog verkrijgbaar in diep blauw, oker en een roest kleur. Genoeg keuze in kleuren die matchen bij een Oosterse moderne sfeer denken wij.  
chevron_right

Productspecificaties

Merk
Kaatz
Afmeting
200x300cm
Kleur
Grijs
Materiaal
100% Wol
Vorm
Rechthoek

© 2020 - EliteSwitch

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right