done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk

Glanzend vlak glossy vloerkleed Sassa Steenrood 13 - 250x300cm

Merk: Kaatz
Kleur:
2199,-
{"nl":{"delivery_time":15},"be":{"delivery_time":16}}

Productbeschrijving

Glossy karpet Sassa is een super hip, chique en comfortabel karpet. Haar hoge pooltje en haar dikte zorgt ervoor dat ze lekker warm en zacht is om op te lopen. Ook de uitstraling van onze Sassa is knus en warm. Een subtiel glansje over dit karpet zorgt ervoor dat ze tegelijkertijd ook nog een luxe uitstraling krijgt. Sassa is gemaakt van 100% lyocell. Lyocell is een kunstmatige vezel op natuurlijke basis. De eigenschappen van de vezel komen over het algemeen overeen met die van viscose. Een voordeel is dat de sterkte van lyocell beter is in natte toestand ten opzichte van die van viscose, dit zorgt ervoor dat het karpet minder snel vlekken krijgt. Sassa is er in maar liefst 20 verschillende kleuren. Van zachte bruingrijze tinten tot groene en rode knalkleurtjes, het kan allemaal! Wil je weten welke kleur het beste past bij jou thuis? Maak gerust gebruik van onze stalenservice. Zo krijg je een miniatuur van het karpet naar jou thuis gestuurd en kun je op je gemak bekijken wat je van de kleur en het materiaal vindt.

Hier zie je ons glossy kleed Sassa in de mooie, zachte kleur steenrood.

Veel maat- en vormmogelijkheden voor dit glossy vloerkleed

Sassa is er in de standaardmaten 170x240cm, 200c250cm, 200x300cm, 250x300cm en 250x350cm, maar ook maatwerk is mogelijk. En wil je een glossy vloerkleed in het rond, dan kan dat bij ons Sassa ook! Bestel zelf eerst eens even een staal om te voelen hoe zacht, luxe en comfortabel ons glossy kleed Sassa is. Een staal in de kleur Steenrood bestel je met een borg van 10 euro. Wij sturen het staal naar je op, het enige wat jij hoeft te doen is kijken, voelen en uiteindelijk het staal te retourneren. Daarna storten wij de borg uiteraard direct weer terug. Wil je graag een advies, neem dan zeker even contact met ons op. Wij kijken graag mee naar welk karpet past bij jouw karakter!


Bestel jouw glossy vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel dit glossy vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085 3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

chevron_right

Productspecificaties

Merk
Kaatz
Afmeting
250x300cm
Kleur
Rood
Materiaal
100% Lyocell
Vorm
Rechthoek

© 2022 - Eliteswitch

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right