done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Berber vloerkleed hoogpolig Safi Q4 - 300x400cm

Merk: Kaatz
Kleur:
2065,-
{"nl":{"delivery_time":99},"be":{"delivery_time":100}}

Productbeschrijving

Dik zacht Berber vloerkleed Safi Q-1

Dik zacht Berber vloerkleed Safi Q-1 heeft een hoge zachte pool (28mm) met een weelderige uitstraling. Berber vloerkleden zijn vloerkleden die op een traditionele manier geknoopt worden door de Berbers in Noord-Afrika. Hierbij gebruiken de Berbers pure wol, dit omdat het heerlijk zacht aanvoelt en van hoge kwaliteit is. Safi is een 1-draads handgeknoopt vloerkleed. Wol is eenvoudig te reinigen, daarnaast is het ook een zeer sterk materiaal. Door haar dikte is Safi lekker zacht. Met maarlieft 4,7 kg per vierkante meter is het een stevig en dik vloerkleed. De Berber vloerkleden staan bekend om de typische Ivoren kleur die het verkrijgt door het wassen van de wol. Op onze website vind je Berber vloerkleden inmiddels in verschillende soorten, kleuren en maten. Hier zie je de Safi Q-1, een mooie Offwhite tint. Maar naast deze neutrale tint hebben we nog enkele andere rustige kleurtinten, 12 om precies te zijn! Dus kijk vooral nog even rond of er iets tussen zit. De kleuren van onze Berber vloerkleden kunnen onderling een beetje afwijken aangezien het een handwerk kleed is. 

perfecte maat

Onze Berber Safi is in verschillende standaardmaten verkrijgbaar. Deze maten zijn: 170x240cm, 200x250cm, 200x300cm, 250x350cm en 300x400cm. Als je ideale maat er dan nog niet tussen zit kunnen we het kleed ook altijd op maat maken. De prijs van een op maat gemaakt kleed kun je berekenen in de maatwerkcalculator.

Een staal thuis bekijken

Maak vooral gebruik van onze stalen service. We sturen een miniatuurversie van het kleed naar je op. Thuis kun je rustig verschillende kleuren en materialen met elkaar vergelijken en uitzoeken of deze mooi bij je interieur passen.       

Bestel jouw vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel dit geknoopt vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk hip vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085 3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

chevron_right

Productspecificaties

Kleur
Offwhite
Afmeting
300x400cm
Vorm
Rechthoek|Vierkant
Merk
Kaatz
Materiaal
100% Wol
Structuur
Hoogpolig

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right