done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk

Over ons

Katja
Jeroen
Yoni
Gerrit
Ad

Professioneel advies

Hoi! Leuk je te ontmoeten! We zullen ons eerst eens even voorstellen, wij zijn Kaatz. Een webshop die met zorg voor jou een mooie, stoere maar ook hippe collectie karpetten en vloerkleden samenstelt. De meeste van onze kleden zijn van Scandinavisch design, maar we hebben ze ook van Hollandse en Spaanse bodem.

Wie zitten er eigenlijk allemaal achter onze vrolijke naam? Kaatz, dat is een bijnaam die Katja al vanuit vroeger heeft. Dat brengt ons gelijk op het eerste gezichtje achter Karpetten van Kaatz. Katja is interieurstyliste en startte in 2012 met Karpetten van Kaatz. Wat begon als ‘een projectje voor erbij’ werd een bedrijf waar Katja, samen met haar man Jeroen, nu behoorlijk druk mee is. Gelukkig helpt iedereen lekker mee; kan de koerier niet op de gewenste tijd leveren? Dan komen de opa’s (Gerrit en Ad) in actie om een kleed te brengen. Ook bij het onderhouden en vullen van de webshop krijgen Jeroen en Katja tegenwoordig hulp van Yoni. De vrolijke noot die graag naast haar studie nog wat uurtjes bij de karpetten komt bij klussen. Samen proberen we ervoor te zorgen dat jij je perfecte Karpet vindt, want een karpet uitkiezen, dat is niet altijd een makkie! Wat is nu de perfecte kleur, het leukste patroon en het zachtste materiaal? Katja kan je met haar achtergrond als interieurstyliste een goed advies geven over welk karpet het beste bij jou past. Zij kijkt natuurlijk naar wat jij mooi vindt, maar weet je ook precies te vertellen welk karpet praktisch zou zijn.

Gratis stalenservice

Naast professioneel advies bieden wij ook een stalen service. Van elk karpet kun je namelijk een staal bestellen. Vaak is het fijn om zelf het materiaal te voelen en te kijken of het kleed mooi staat in jouw interieur. Deze stalen kun je online bestellen. Je betaalt dan een borg van tien euro voor het staal. Wij pakken de stalen voor je in en sturen ze zo snel mogelijk naar je thuis. Als de stalen weer geretourneerd zijn, storten wij de borg netjes weer terug. Wat natuurlijk ook mag, is gewoon een bezoekje brengen aan onze stalenkamer. Neem even contact met ons op, dan zetten we de koffie klaar!

Wanneer je aan de hand van de stalenservice een keuze hebt gemaakt, geven we je graag tips om vervolgens de juiste maat te kiezen. Bij ons is namelijk een heleboel mogelijk. Je kunt – bijna altijd- kiezen voor een speciaal op maat gemaakt kleed. Sommige van onze karpetten kunnen zelfs in een ronde versie of een speciale vorm gemaakt worden.

Hebben we je al een beetje enthousiast gemaakt?! Snuffel dan vooral rond in onze webshop en wie weet spreken of zien we je snel!


© 2021 - Eliteswitch

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right
>