done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk

Moodboards

Wat leuk dat je onze inspiratiepagina Moodboards bekijkt. Hier laten we je de meest fijne moods proeven. Moodboards zijn namelijk de perfecte manier om erachter te komen wat voor vloerkleed er echt bij je past. Laat je meenemen in onze moods en stalen. Want bij jouw gewenste moodboard hebben wij altijd een perfect matchend vloerkleed. Hier kunnen we je altijd van stalen voorzien.

Daarnaast hebben we ook nog inspiratiepagina’s gemaakt op basis van de materialen van vloerkleden. Ook hier zie je diverse sferen dat een vloerkleed kan creëren. Kijk maar eens onder de andere categorieën glossy vloerkleed, vintage&retro vloerkleed, hoogpolig vloerkleed, wollen vloerkleed of design vloerkleed. We inspireren je graag nog verder op een van de andere inspiratiepagina's.

Maar super leuk dat je snuffelt tussen onze toffe moodboards! Een moodboard is een collage van verschillende afbeeldingen, stalen of voorwerpen die jij leuk vindt. Dit hoeven echt niet alleen maar plaatjes van meubels te zijn. Zie je een toffe bloem of stof? Voeg deze dan gewoon toe aan jouw moodboard. Het belangrijkste is dat een moodboard een bepaalde sfeer uitstraalt. Laat kleuren, vormen en materialen terugkomen in je moodboard die jij mooi vindt. Kies zoveel mogelijk voor één sfeer en dezelfde stijl om eenheid te creëren binnen jouw moodboard. Als je later een vloerkleed gaat uitkiezen, kun je kijken of deze mooi bij jouw moodboard past.

Onze moodboards

Op deze inspiratiepagina zie je een aantal moodboards die wij al samengesteld hebben aan de hand van onze stalen. Zomaar om alvast wat inspiratie op te doen. Zo zie je bijvoorbeeld hoe wij de Kvadrat Melt combineren met toffe stalen en kleuren. Onderaan de pagina zie je ook een fris moodboard met de Duotone Beige Wit en wat dacht je van het stoere mannelijke moodboard met Emma Grijs Nachtblauw en ons Tibbe. Neem eens een kijkje hoe we deze kleden combineren met toffe houttinten en verschillende kleuren.

Bestel jouw vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel een wollen vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk wollen vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085-3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.


© 2022 - Eliteswitch

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right