done
Persoonlijk advies
done
Stalenservice
done
Gratis thuisbezorgd
done
Maatwerk mogelijk
5.00 / 5.00

Luxe

Bekijk ons aanbod

Elegantie

Een elegante en chique uitstraling op onze luxe inspiratiepagina. Onze luxe vloerkleden zijn namelijk glanzende, stralende en unieke vloerkleden. Naast een toffe glans hebben luxe vloerkleden een grote aaibaarheidsfactor. Luxe vloerkleden combineren namelijk comfort met een luxueuze look. Luxe karpetten zijn chique karpetten die ons doen denken aan de stijl van de toonaangevende interieurdesigner Eric Kusters. Zijn interieurs staan bekend om de glamoureuze uitstraling. Wanneer het daglicht op een luxe vloerkleed valt stralen ze al helemaal. En als 's avonds de lampen aangaan dan brengen zij een chique touch aan jouw interieur.

Een glanzend vloerkleed met franjes

Luxe vloerkleden zijn er in veel verschillende varianten. Zo hebben we een aantal toffe glanzende kleden met franjes. Links en onderaan op deze pagina zie je bijvoorbeeld onze Veronique. Veronique is een chique vloerkleed, afgewerkt met flosjes aan de kopse kanten. Bovenaan en rechts op deze pagina zie je ook onze Aafke, wederom een glamoureus vloerkleed met franjes aan de kopse kanten. Beide kleden zijn verkrijgbaar in bijzonder kleuren als nachtblauw, okergeel of koperkleur.

Verschillende materialen als Viscose, Lyocell en Tencel

Door de glanzende vleug gaat het karpet je nooit vervelen. Vanuit elke hoek dat je het kleed bekijkt straalt zij de ruimte in. Neem bijvoorbeeld ons Sassa, zij is gemaakt van 100% Lyocell waarbij zij een prachtige glans heeft, maar ook een sterke vezel. Zij is echt een topper onder onze luxe karpetten. Je kan daarnaast ook naar het viscose kleed Lucy of Helene kijken. Deze dames zijn ook echt beauty's en stralen veel luxe en elegantie uit. Onze Tessel en Eveline zijn gemaakt van 100% Tencel, hierdoor zijn het duurzame vloerkleden. Tencel is een natuurlijke kunstvezel die ook wel bekend staal als lyocell. Tencel wordt gemaakt van eucalyuptusbomen. Het hout voor Tencel wordt gehaald uit speciaal beheerde duurzame bossen. Ook nog eens goed voor onze planeet dus!

Bestel jouw vloerkleed online

Kies jouw favoriete kleur en maat en bestel een wollen vloerkleed eenvoudig in onze webshop! Twijfel je nog welk wollen vloerkleed bij jouw interieur past? Bij Kaatz uit Herpt geven we je graag persoonlijk advies! Ook kun je gebruikmaken van onze stalenservice. Voor meer informatie hierover bel je naar 085-3031145 of stuur je een e-mail naar hallo@kaatz.nl.

Account

Test
Actief
Klantnummer:
assignment
Bestellingen
chevron_right
description
Facturen
chevron_right
admin_panel_settings
Gegevens
chevron_right